Carmen.bg Carmen.bg

Продукти

Биттел е официален вносител и представител за България на следните търговски марки:

 

Gigaset е мултинационална корпорация, която се е доказала на международните пазари като лидер в телекомуникационното оборудване. Почти всички продукти на компанията се произвеждат в Германия. Биттел е официален и ексклузивен дистрибутор на Gigaset и предлага на българския пазар богат асортимент от телекомуникационни продукти.

 


 

 

Panasonic е японска корпорация с близо стогодишна история в сферата на телекомуникационното оборудване. Още от основаването ѝ през 1918 г. компанията залага на качество и иновативни технологии, което с годините я е превърнало в един от водещите лидери в индустрията на електрониката. Биттел е официален вносител на телекомуникационно оборудване с марка Panasonic за България.

 


 

 

Alcatel е френска корпорация, която се е доказала на международните пазари с високото качество на продукти и услуги в сферата на телекомуникациите. Основана е през далечната 1898 г. и до момента продължава да поддържа лидерски позиции в областта на мобилните комуникации, като през последните десетилетия се специализира в разработването и производството на хардуер и софтуер. Биттел е основен и ексклузивен вносител на продукти Alcatel за българския пазар.

 


 

 

ACI Farfisa е италианска компания и водещ производител на висококачествени продукти в сферата на домофонните системи. Историята на компанията започва през 1946 г., като първоначално е била производител на музикални електронни органи, синтезатори и акордеони. Днес ACI Farfisa се занимава основно с производство и разпространение на домофонни системи, а Биттел е официален вносител на продуктите за България.

 


 

 

Cobra electronics corporation е водещ американски производител на продукти и навигационни системи в сферата на мобилните комуникации. Днес, след повече от шестдесетгодишна история, корпорацията продължава да се разраства на световно ниво, а продуктите ѝ са разпространени в повече от седемдесет и пет страни. Биттел е официален дистрибутор на продукти с марка Cobra за България.

 


 

 

Uniden е водеща японска компания в сферата на безжичните комуникации. Историята ѝ започва през 1966 г., когато е основана и продължава с изключително бърз темп на развитие, като през седемдесетте години се прочува с производството и разпространението на радиостанции, а през осемдесетте става световноизвестна марка в търговията с безжични телефони, сателитни техники, мобилни радиостанции, радио скенери. Днес Uniden се е доказала с качество и иновационни решения на четири континента и продължава своето разрастване. Основните продукти, които Биттел предлага с марка Uniden, са радиостанции и аксесоари за тях.

 


 

 

Daikin е световноизвестна мултинационална компания с доказан опит в производството на климатични и охладителни системи. Създадена през 1924 г. в Япония, първоначално компанията започва да се развива в сферата на химическата индустрия, която е пряко свързана с производството на климатична техника. Впоследствие Daikin разширява дейността си, като се специализира в областта на климатични и охладителни системи, отбранителна техника, електроника, хидравлични флуиди, полупроводници и химикали. Днес Daikin Industries Ltd. е затвърдила лидерските си позиции на четири континента – Азия, Австралия, Европа и Северна Америка. Биттел е изключителен и официален представител на Daikin за България.

 


 

 

Toshiba е световноизвестна японска мултинационална корпорация с дългогодишна история. За година на основаването ѝ се счита 1938 г., като тя е резултат от сливането на две компании – Shibaura Seisaku – sho и Tokyo Denki. Официалното ѝ преименуване на Toshiba Corporation е през 1978 г. Към настоящия момент корпорацията е водещ производител на електроника, битова техника, медицинско и офис оборудване, полупроводници, компютърен хардуер, електрообзавеждане, асансьори и ескалатори, осветление. В сферата на услугите Toshiba Corporation се е специализирала в областта на информационните технологии и комуникационното обслужване. Биттел е изключителен и официален представител на Toshiba за климатична техника в България.

 


 

 

Yuneec е компания със сериозни традиции в областта на електронната авиация. Основана е през 1999 година и вече притежава стотици патенти, свързани с електрически летателни средства. Летящите машини на Yuneec обхващат целия спектър на възможна употреба. От компактен и достъпен селфи дрон за забавление и персонално видео и фото, до професионален дрон с камера, оборудван за перфектни снимки и разполагащ с богат набор от интересни и полезни функции и режими. За всекиго по нещо. Освен квадрокоптери и хексакоптери, налични са и множество различни камери, съвместими с дроновете, както и богат набор от аксесоари и резервни части.

 


 

 

Senator е реномирана британска компания за проектиране и производство на офис мебели. Продукцията на компанията се отличава с безкомпромисно качество на производството и материалите, както и с изключителното внимание към ергономията на мебелите.

 


 

Биттел е създател, собственик и дистрибутор за територията на Европа на следните търговски марки и продуктови категории:  

 

Търговска марка Nippon е създадена преди повече от десет години и се е утвърдила не само на българския пазар, но и на доста места в Европа. Богатата продуктова гама включва артикули от професионални климатични, инверторни сплит и соларни системи, както и телефонни апарати и домофонни системи. Търговска марка Nippon се отличава с доказано качество, съвременни иновационни решения и безупречни сервизни условия. Биттел е създател и собственик на марка Nippon.

 


 

 

Биттел предлага на българския и европейския пазар съвременни интериорни решения за дома и офиса с марка Carmen. Продуктовият асортимент включва луксозни холови гарнитури, обзавеждане за спалня и трапезария, както и офис обзавеждане – метални шкафове и кардекси, президентски и офис столове. Мебели Carmen се характеризират с комфорт, лукс и функционалност. Биттел поддържа на склад изключително разнообразие от мебели в различни модели, цветове и дизайн.

 


 

© 2003-2020 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Дизайн и програмиране: StudioX