Меню
Продукти

Табуретки

Мебелите в категория табуретки се отличават с удобство и функционалност. Дизайнът им е изчистен и елегантен, което позволява да ги аранжирате съобразно индивидуалните си потребности и предпочитания.  Практичните табуретки могат да се използват с различни приложения, като тези, които са с ракла, предоставят допълнително място за съхранение на вещи. 

Прочети повече

Табуретки Carmen: комбинация от стил, материи и комфорт

Изборът на подходяща табуретки е от съществено значение за цялостната визия на вашето обзавеждане. Съобразете избраните мебели за дома от серия Carmen с материята и цвета на вашата холова гарнитура, така че да постигнете хармония и баланс. Тези допълнителни мебели ще ви осигурят удобство и свежест, необходими за всеки дом. Ежедневно ще се ползвате от тяхната практичност, а вашите гости ще останат впечатлени от начина, по който сте ги съчетали.

Стилни табуретки - функционалното решение

Различните приложения на табуретки Carmen не се ограничават до поставянето им в антре или хол. Те са лесно подвижни и можете да местите, когато и където пожелаете Разполагате с неограничена възможност да ги аранжирате, там където ще са ви най-необходими. Освежете атмосферата и преобразете пространството си благодарение на табуретки Carmen. Някои от предложенията се изработват по поръчка, като може да избирате от различни цветове и дамаски.

Детска табуретка с ракла: практично решение за дома

Перфектното допълнение към всяка детска стая са табуретки за деца във форма на животни. Малчуганите ги обожават заради страхотния дизайн, а вие заради практичността им. Под седалката се крие практична ракла, перфектна за прибиране на играчки, книги или други малки мебели. С тяхна помощ си гарантирате, че пространството ще остане организирано, без да правите компромис с интериора на стаята.

 

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Carmen.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!