Меню
Продукти

Холни маси

Холни маси Carmen са стилни мебели, предназначени за обзавеждане на хол, които се отличават с изящната си визия и прецизна изработка. Комбинацията от различни материали, от които са изработени маси Carmen, е характерна за тенденциите в съвременния интериорен дизайн. Дърво, закалено стъкло, хромиран метал, различни дървени и метални декоративни елементи – цялата тази палитра е съчетана по стилен начин, за да се получат красивите холни маси Carmen. Компактните им размери ще се впишат с лекота към всеки интериор, а практичните плотове осигуряват достатъчно място за вас и вашите гости.

Прочети повече

Холна маса: стилният избор за дома

Изборът на холна маса трябва да е съобразен с цялостното обзавеждане в стаята. Най-подходящото място за нея зависи както от пространството, с което разполагате, така и от разположението на останалите мебели. Холни маси Carmen ще ви изненадат както с класически елегантни модели, така и с творения на съвременния интериорен дизайн. Те са красивото бижу, което ще допълни по съвършен начин интериора ви. Със своята визия лесно ще се впишат към обзавеждането ви независимо от стила – от класически и традиционен до модерен и авангарден. Изберете от моделите на холни маси Carmen и се насладете на комфорта и практичността, които предлагат.

 


Холни маси
Приложение на холните маси

Дизайнът на всяка една маса за хол ви дава възможност да я използвате както за любимото си сутрешно кафе, така и за питие с приятелите. Можете да използвате допълнителния плот за различни вещи, книги, документи или за нещата, които искате да бъдат на една ръка разстояние. Холни маси Carmen могат да се използват не само за хола, но и за други стаи – изборът е изцяло на ваше разположение. Ако искате модел, който да издържа тежки и големи предмети, можете да се подсигурите с такава, изработена от дърво или ПДЧ материал. А ако сте привърженик на нежните форми и материали, си изберете плот от закалено стъкло и керамика в съчетание с дървени или хромирани крака. И в двата случая залагате на качество, стабилност и практичност.

 


Холни маси
Мислете нестандартно

Бъдете новатори в собственото си обзавеждане и проявете оригиналност при аранжирането на вашите мебели за дома. С неповторимия си дизайн холни маси Carmen ще провокират нестандартни идеи у вас. Използвайте креативното си въображение, за да разположите максимално удобно вашата помощна маса независимо дали ще я използвате според стандартното ѝ предназначение или да поставяте на нея лампи, книги, статуетки, снимки или други любими предмети. Излезте извън установените граници и почувствайте творческата атмосфера в собствения си дом.

 


Холни маси
Как да разположим холната маса

Разположението на всяка холна маса е от съществено значение както за интериорния дизайн на стаята, така и за удобството на цялото семейство и гостите. Добре е да предвидите достатъчно място между нея и останалите мебели, за да осигурите свобода и безпроблемно преминаване. От друга страна не я поставяйте на твърде отдалечено място от дивана и фотьойлите, за да можете вие и вашите гости да поставите любимите си напитки върху нея. Чаша чай или питие, разположени на една ръка разстояние върху помощната маса, ще ви донесат уют и спокойствие.

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Carmen.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!