Ъглов разтегателен диван BONO - кафяв 05
Ъглов разтегателен диван BONO - кафяв 05

1995.00 лв.

Животът е твърде кратък, за да правите компромиси! Подарете си ъгловия диван BONO и превърнете дома ви в истински интериорен шедьовър. Той се се отличава с универсален модулен дизайн, безкрайни лежанки, големи и удобни възглавници и скосени подлакътници, както и с практичната си и умело прикрита ракла за багаж и възможността за разтягане (функция „Сън“).

BONO е дизайнерски ъглов диван, който се изработва само по поръчка, като имате опции за избор на вида и цвета на използваните материали – дамаска, еко кожа или комбинация от двете. Срокът за изработка е от 30 до 50 работни дни, а поръчката си можете да направите във всеки един от шоурумите ни в страната (София, Пловдив и Варна). Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".

Тук може да направите заявка и поискате отговор на въпрос относно продукта, неговата цена, дата на доставка или друга желана информация. Ще се свържем с вас на посочения е-мейл или телефон за контакт. Опишете каква точно информация ви интересува.
Попитай
© 2003-2021 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Carmen.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. Продължавайки да ползвате сайта ни, Вие се съгласявате с това. Още информация
Чат с нас!