Carmen.bg Carmen.bg

Продукти

Бар столове от серия столове Carmen ще удовлетворят и най-взискателния вкус за лукс, стил и удобство. Те са чудесно допълнение към всеки интериор, независимо дали ще се използват за дом или заведение. Със своята функционалност и удобство бар столове от серия столове Carmen ще ви накарат да се почувствате привилегировани, докато стоите на тях. Отдайте се на изкушението да промените изцяло атмосферата, като се доверите на един рационален избор. Излезте извън границите на стандартното благодарение на неповторимия дизайн на бар столове от серия столове Carmen.

По предназначение
Бар столове от серия столове Carmen се предлагат в различни цветове, дизайни и материали, затова е лесно да намерите най-подходящите според собствения си вкус и обзавеждането на вашето заведение или дом. Можете да намерите кожени столове с тапицерия, метални с дамаска или пластмасови. Изберете стила, който подчертава най-добре интериора на вашето заведение или дом. Бар столове от серия столове Carmen ще се впишат изящно към всяко едно помещение и ще задоволят и най-малкия каприз по отношение на стил и практичност в едно.

 


В кухнята

От въртящата се седалка до регулируемата височина, бар столове от серия столове Carmen имат функции, които ги правят изключително удобни за дома ви. В забързаното ни съвремие кухнята се е превърнала в място, където всички се събират, затова е добре да имате достатъчно места за сядане. Прибавянето на бар столове Carmen не само осигурява допълнителни седящи места за семейството и гостите ви, но и освежава цялостния интериор. Практичните бар столове от серия столове Carmen ще променят пространството в кухнята и ще внесат модерен полъх.

 


Удобство и стабилност

Бар столове от серия столове Carmen са изключително удобни и са специално изработени с грижа към седящия. Отпуснете се нежно и почувствайте комфорта, който ви предлагат бар столове Carmen. Благодарение на олекотените им части, те могат да се преместват бързо и лесно на избраното от вас място. Всеки бар стол от серия бар столове Carmen разполага с широка и стабилна основа, което е гаранция за здравина. Те ще внесат не само спокойствие в дома ви, но и чувство за сигурност, защото са доказано издръжливи във времето.

 


Атмосфера

Бар столове от серия Carmen създават предразполагаща и приятелска атмосфера в дома ви. Бар столове Carmen приканват не само вашите гости да се насладят на комфорта, но и самите вие ще бъдете привлечени ежедневно. Те могат да се ползват за сядане във всяка една стая в зависимост от предпочитанията. Удобни са за кухненски плот, за масата за игра на карти, дори пред огледалото в банята. Широкото приложение на бар столове Carmen ви дава възможност да ги използвате при различни поводи, партита, семейни събирания и празници. Те са като притегателен център – всички гости, приятели и роднини се събират край тях. Бар столове от серия столове Carmen ще провокират чувство на спокойствие и уют в дома ви и ще допринесат за сплотяването на семейството ви.

 


Възможност за регулиране

Функцията за регулиране на височината ви предоставя свободата да настроите вашия бар стол според собствения си ръст и спрямо височината на кухненски или бар плот. Дори малките деца, които обичат да се катерят по високи столове, ще могат да стоят спокойно и безопасно. Механизмът работи чрез вграден газов амортисьор, който позволява вие да определите точната височина на стола. Бар столове от серия столове Carmen не са изискан каприз, а практична необходимост за всеки дом или заведение.


© 2003-2019 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Дизайн и програмиране: StudioX