Стил, уют и функционалност в съвременния дом
Холови гарнитури Carmen са стилни, комфортни и функционални мебели, които се вписват с лекота към различно обзавеждане. Колекцията включва фотьойли и дивани двойка и тройка, които могат да се използват самостоятелно или в комплект. В нея ще откриете модели от естествена кожа, еко кожа и фотьойли и дивани от дамаска в различни цветове. Всички те се отличават с елегантен дизайн, удобство и висококачествена изработка. Мебели Carmen предлага разнообразие от холови рарнитури, сред които модели с регулируеми подглавници, функция сън, а също богата гама от релакс фотьойли и дивани.

 


Удобството на релакс механизма

Повечето фотьойли Carmen притежават вградени релакс механизми, благодарение на който можете да се отдадете на релаксираща почивка в почти хоризонтално положение. Някои от моделите са снабдени с люлеещ механизъм и въртяща функция за още по-голям комфорт. Голяма част от диваните двойка и тройка са снабдени с  два релакс механизма, които се активират независимо един от друг, като предната част се вдига нагоре, а облегалката пада назад. Релакс механизмите биват два вида – ръчни, които се активират с издърпване на страничната ръчка и електрически, които се задействат с помощта на бутони в страничната част. Така само с едно движение за броени секунди може да се излегнете удобно на дивана и да се насладите на пълноценна почивка и да се отдадете на пълен релакс.  

 


Поглезете себе си и своите близки

Холови гарнитури Carmen изцяло са съобразени с най-високите изисквания за качество и комфорт. Ако искате да споделите времето за отмора и почивка с любимия човек и вашите гости, то диваните двойка и тройка с релакс механизъм са идеалното решение. Насладете се заедно на удобствата, които ви осигурява релакс функцията. В зависимост от броя на членовете на семейството ви и големината на помещението, можете да избирате от различни комбинации от фотьойли и дивани.


© 2003-2020 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Carmen.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. Продължавайки да ползвате сайта ни, Вие се съгласявате с това. Още информация