Carmen.bg Carmen.bg

Продукти

Функционалност и уют в съвременния дом

Холови гарнитури с релакс механизми Carmen са стилни, комфортни и функционални мебели, чиито характеристики задоволяват и най-взискателните вкусове и изисквания за високо качество, практичност и оптимална експлоатация. Релакс механизмите към отделните модули позволяват индивидуални настройки според нуждите на седящите. В зависимост от предпочитанията и моментната нагласа, всяка мека мебел позволява смяна на позицията от седнало до почти хоризонтално положение. Отделните механизми се активират самостоятелно и независимо един от друг, посредством компактни, странично разположени ръчки. Конструкцията на холови гарнитури Carmen, съчетание от метал и дърво, осигурява максимална стабилност и устойчивост на по-голямо натоварване. Висококачествената изработка от фина и износоустойчива дамаска гарантира дълготрайна и ефективна експлоатация. Дизайнът на моделите идеално се вписва и същевременно обогатява интериора на съвременния дом. Омекотените форми на облегалките, седалките и подлакътниците предразполагат към осезаема релаксация и усещане за незаменим комфорт. Диваните - тройка, диваните - двойка и отделните фотьойли позволяват да се аранжират както самостоятелно, така и в комплект. Различните възможни комбинации са неизчерпаеми и зависят единствено от желанията и вкуса на потребителя.   

Внимание към детайлите

Холови гарнитури Carmen впечатляват от пръв поглед с дизайна и съвършенството на формите. Всеки един модул се отличава с изящни, стилни линии и фина изработка, които внасят премерена доза класа и лукс. Изборът на цветове и ефектни, контрастни съчетания са съобразени както със съвременните тенденции в обзавеждането, така и със способността на отделните нюанси да въздействат на атмосферата. Кадифената мекота на дамаската, използвана в изработката, допринася в голяма степен за създаването на топла, уютна, домашна обстановка, провокирайки прилив на приятни усещания още от първия допир. За по-голямо удобство в облегалките, седалките и подлакътниците е разположена пенополиуретанова пяна, а допълнителните покет пружини в областта на местата за сядане предпазват от нежелано хлътване и деформации. Прецизността, вложена в малките детайли на холови гарнитури Carmen, е гаранция за качеството на продуктите и дългия експлоатационен живот.

Индивидуална грижа

Холови гарнитури Carmen са проектирани да удовлетворят комплексно нуждите от комфорт, качество, функционалност и визия. Всеки един модул разполага с разтегателни релакс механизми, като диваните – двойка и тройка са с по два отделни, самостоятелно активиращи се един от друг, а при релакс фотьойлите е добавена и допълнителна люлееща функция. Във времето, отредено за почивка, спокойно може да се насладите на предимствата на мебели Carmen, споделяйки момента с вашите близки и приятели. Индивидуалната грижа ще се хареса на всички ви и ще ви накара да се почувствате специални и привилегировани. Фотьойлът, благодарение на люлеещите движения, ще се превърне в любима мебел на големи и малки. Хармоничните и нежни полюшвания ще ви подействат успокояващо и ще ви помогнат да се отпуснете и разтоварите от ежедневните си грижи и проблеми.

 

 

Аранжирайте смело

Всеки модул от холови гарнитури Carmen може да се аранжира самостоятелно или в комбинация с друга мека мебел. В зависимост от броя на членовете на семейството ви и големината на помещението, вие може да избирате от различни варианти фотьойли и дивани – диван с две или три седящи места или ъглов диван с допълнителни екстри. Разнообразните дизайни и цветове ще претворят елегантно всяка една обстановка, позволявайки да изразите собствения си стил.

 

 

Поглезете себе си и своите близки

Холови гарнитури Carmen изцяло са съобразени с най-високите изисквания за качество и комфорт. Отделните релакс механизми, заедно с люлееща функция, бар шкаф, а при някои модели и налична статична лежанка гарантират оптимална удовлетвореност. Релакс механизмите доставят индивидуална грижа за цялото тяло, докато статичната лежанка при ъгловите дивани дава възможност за отмора на краката и в хоризонтална позиция. За допълнително удобство на разположение е и бар функция, която представлява шкаф с елегантен капак, в който можете да съхранявате малки предмети, а за напитките ви са предвидени и две обособени поставки.


© 2003-2020 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Дизайн и програмиране: StudioX