Carmen.bg Carmen.bg

Продукти

Холови гарнитури с релакс механизъм Carmen се отличават със своето изящество, класа, удобство и практичност. Елегантният дизайн на всяка една мека мебел ще допринесе за неотразимата атмосфера във вашия интериорен дизайн. Естествената кожа, от която са изработени, придава изисканост и неповторим усет за великолепие, а висококачественият многослоен пълнеж гарантира изключителна мекота и удобство при сядане. За всеки един модел диван, фотьойл или друга мека мебел са характерни високите облегалки, широките места за сядане и обемните подлакътници – тази комбинация повишава чувството за комфорт на седящия. Здравата дървена конструкция в комбинация с металния механизъм за разтягане гарантират изключителната стабилност и дълготрайност на изделията. Многообразието от нюанси в цветово отношение допринася в значителна степен за визуалното съвършенство на моделите

Почивайте си, докато се люлеете
Всеки фотьойл от серия холови гарнитури Carmen e снабден с люлееща функция, което придава закачлив ефект на композицията и носи неповторима наслада и приятно усещане за безтегловност. Вградената люлееща функция ще преобрази вашия интериорен дизайн и ще създаде спокойна, весела и релаксираща атмосфера в дома ви. Ще почувствате осезаемо разликата още в първия момент, в който се отпуснете в избрания от вас фотьойл. Обикновеното стоене във всяка една мека мебел от серия холни гарнитури Carmen ще се превърне в ежедневно приятно изживяване на всеки един миг. Люлеещият механизъм ще подобри цялостната ви представа за почивка и отмора, а децата ви ще бъдат щастливи и доволни да имат неограничен достъп до фотьойл с вградена люлееща функция.

 


Уникален релакс механизъм с едно движение

Само едно движение е достатъчно, за да превърнете удобното кресло в място за релаксация, където тялото ви ще се отпусне спокойно в почти хоризонтално положение. Незаменимата релакс функция, вградена във всеки фотьойл от серия холови гарнитури Carmen, ще ви накара да се чувствате привилегировани и щастливи от своя избор. Създадена е със специална грижа и любов за нашите клиенти, защото всяка една мека мебел ще задоволи най-високите изисквания за удобство и ще надхвърли очакванията ви. Избирайки фотьойл с вграден релакс механизъм, автоматично залагате на безценното съчетание от лукс и практичност. Активирането на механизма става като дръпнете страничната ръчка - облегалката пада назад, а предната част на фотьойла се вдига напред. Така с едно движение от приятна релаксираща почивка вие сте готови да се пренесете спокойно в съня си.

 


Релакс заедно с любимите хора

Всяка двойка дивани от серия холови гарнитури Carmen е снабдена с два броя релакс механизми, а тройките разполагат с механизми от всяка страна и статична средна част. Искате да споделите времето за отмора и почивка с любимия човек, тогава двойка и тройка дивани с релакс механизъм са идеалното решение. Насладете се заедно на удобствата, които ви осигурява релакс функцията. Съвременният интериорен дизайн се грижи не само за външния изглед на вашите мебели, но и ви дарява с предимства, които ще окажат здравословен ефект върху физическото и емоционалното ви състояние. Овладейте изкуството да аранжирате своя дом и живот, като изберете дивани с вграден релакс механизъм от серия Carmen.

 


Удобство и простор

Моделите дивани от серия Carmen са конструирани така, че да се побират без проблем в стая със стандартни размери. Имайте предвид, че холови гарнитури от серия Carmen с вграден релакс механизъм изискват поне няколко сантиметра разстояние от стената, за да може механизмът да се разгъне напълно. Добре е предварително да измерите внимателно мястото, с което разполагате. Много добре прецизирайте избраните от вас мебели съобразно размерите на стаята, където ще ги аранжирате. Доброто обзавеждане на хол предполага както удобни и елегантни мебели, така и достатъчно свободно пространство за вас и вашите гости. Холни гарнитури с релакс механизъм Carmen ще изпълнят дома ви със свежест, елегантност, стил, мекота и практичност, защото са безупречни творения на съвременния интериорен дизайн.

 


Бар функция за ваше удобство

Някои дивани с релакс механизъм от серия холови гарнитури Carmen разполагат с централна конзола с бар функция и поставки за чаши. Бар функцията представлява бар шкаф с елегантен кожен капак, който се отваря с едно движение нагоре. В шкафа може да се постави и контейнер за най-малките необходими неща, които да са винаги на разположение. Те са подходящи както за дома, така и за офиса. Независимо от това къде ги използвате, те ще внесат естетическа наслада за окото и релаксиращ комфорт за тялото. Дивани с релакс механизъм Carmen предлагат незаменими удобства, защото те са проектирани с една основна цел – да ви накарат да се чувствате прекрасно в този великолепен разкош. Благодарение на релакс механизма и бар функцията вие ще изпитате удоволствието да бъдете обгърнати с грижа и любов.

 


Дълготрайно удобство и наслада

Холова гарнитура с релакс механизъм Carmen ще бъде с вас във всеки миг от живота ви, а вие вероятно ще прекарвате доста време на нея. Затова се уверете, че ще се чувствате максимално комфортно с този основен акцент, който ще бъде част от вашия интериорен дизайн дълги години. От практична гледна точка всеки кожен диван от серия холови гарнитури Carmen се почиства бързо и лесно. Използването на обикновена влажна кърпа е достатъчно за обичайната им поддръжка. Веднъж избрали своята холова гарнитура, вие ще се привържете дълготрайно към нея, а тя ще ви служи, без да промени качествата си още дълго време.


© 2003-2020 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Дизайн и програмиране: StudioX