Carmen.bg Carmen.bg

Продукти

За да създадете приятна и хармонична атмосфера във вашата спалня, е от особено значение да изберете точните нощни шкафчета, които ще променят по особен начин пространството и ще ви осигурят бърз и лесен достъп до необходимите предмети: нощна лампа, часовник с аларма, списание или книга, очила, чаша с вода, снимка или дори любим сувенир. Всички нощни шкафчета са създадени, за да са практични и да ви предоставят личен комфорт и спокойствие. Всеки един модел нощно шкафче е олицетворение на креативен дизайн, а нежните цветове ще озарят вашата спалня. Функционалните чекмеджета ще внесат ред и чистота в най-важното помещение – стаята за сън и почивка. Доверете се на вътрешните си усещания за естетика и практичност, като изберете подходящите нощни шкафчета за вашата спалня.

Част от цялото
Ако сте привърженик на традиционния класически стил, изберете нощни шкафчета, които са в комплект с вашите мебели за спалня. По този начин ще завършите цялостната визия на спалното помещение. Всяко едно нощно шкафче би могло да се съчетае със спалня от серия спални Carmen. Ако предпочитате авангардния стил, имате възможност да комбинирате даден нощен шкаф с различно обзавеждане за спални. Изборът е изцяло на ваше разположение – разгърнете творческите си възможности и променете атмосферата в стаята за сън, като се доверите на качествените и практични спални мебели, които предлагаме. Поканете удобството, спокойствието и уюта във вашия дом и балансирайте ежедневието си със спални от серия Carmen в съчетание с изящните нощни шкафчета.

 


Височина

Височината на избраното нощно шкафче трябва да съответства на височината на вашата спалня. По-ниското легло се съчетава с по-ниско нощно шкафче, докато на легло с по-висока платформа ще подхожда по-високо нощно шкафче. При всички положения височината на нощното шкафче трябва да е с няколко сантиметра под нивото, на което спите. Подходящата височина ще ви улесни при ползването на чекмеджетата и ще ви осигури бърз достъп до необходимите вещи. Нивото на всяко нощно шкафче е от значение и за нощните лампи, когато четете вечер любимата си книга. Добре би било светлината да бъде на нивото на очите. Благодарение на незаменимите нощни шкафчета вие се грижите не само за стила във вашата спалня, но и за собственото си зрение и здраве.

 


Разположение

Разположението на избраното нощно шкафче е важен момент от комфортното обзавеждане на спални. С течение на времето съвременният интериорен дизайн измества традиционното аранжиране на вашите мебели за спалня. Класическият стил се свързва със разположението на нощните шкафчета симетрично от двете страни на вашата спалня. Днес имате възможност да позиционирате шкафчетата по ексцентричен, асиметричен, дори нестандартен начин съобразно собствените си разбирания за удобство и стил. Не се притеснявайте да развихрите въображението си и да влезете в ролята на дизайнер на лично си пространство. Ако сте привърженици на традиционното разположение, но в даден момент ви се иска разнообразие, смело се отдайте на промяна във вашата спалня. Все пак това е не само най-личното местенце в дома, но и най-интимното.

 


Висококачествени материали

Изящните нощни шкафчета, които предлагаме, са произведени от висококачествени материали, които са гаранция за издръжливост във времето и дълъг живот. Повечето нощни шкафчета са изработени от МДФ основа и са облицовани с еко кожа. Поддържат се лесно и бързо, а декоративните елементи, с които са украсени, им придават още по брилянтен вид. Всяко нощно шкафче е малкото, но безценно бижу към вашата спалня. Избирайки нощни шкафчета към спални от серия Carmen, вие залагате на качество, стил, удобство и практичност. Решението ви да се снабдите с някой от моделите не е просто каприз, а необходимост за реда и чистотата във вашата спалня.

 


Палитра от нежни перлени нюанси

Когато избирате цвета на вашето нощно шкафче, имайте предвид следното правило: тъмните цветове поглъщат светлината, а светлите я отразяват. Това означава, че тъмно нощно шкафче ще подхожда на стая с много светлина, а светлото ще добави повече светлина към тъмна стая. Предлаганите от нас нощни шкафчета са произведени в нежни перлени нюанси, които ще внесат спокойствие и хармония в спалното помещение. Богатата палитра ще удовлетвори всеки вкус и предпочитания. Използвайте практичните чекмеджета за необходимите ви вещи, за да бъде вашата спалня винаги спретната и подредена.


© 2003-2019 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Дизайн и програмиране: StudioX