Carmen.bg Carmen.bg

Изключителното многообразие на модели посетителски столове Carmen ще удовлетвори и най-високите критерии за стил, удобство и практичност. А широкото им приложение ви позволява да ги използвате не само в дома си, но и за конференции, семинари, симпозиуми и други масови мероприятия. Със своята компактност те се събират лесно един в друг, без да се наранява външния им вид. Така ще имате възможност бързо да подготвите помещението за дадена среща и още по-бързо да ги съберете след това. Посетителски столове Carmen нямат подвижни части, което ги прави стабилни и издръжливи. Независимо дали търсите здрави посетителски столове за дома или атрактивни такива за офис обзавеждане, този тип столове могат да бъдат изключително подходящи.

Приложения за всеки офис
Почувствайте се сигурни и спокойни, защото вашите клиенти също ще усетят удобството на посетителски столове от серия столове Carmen. Не се притеснявайте дали ще имате възможност да поканите голяма група хора за бизнес среща, защото посетителски столове Carmen са компактни и могат да се съберат един в друг. Така вие ще имате не само възможността, но и бързината да подготвите помещението за предстоящото мероприятие. След срещата можете експедитивно да съберете всички столове и офисът ви да изглежда отново спретнат и подреден.

 


В приемната зала

Когато търсите мебели за приемната зала, е добре те да са устойчиви, удобни, стилни и лесни за преместване. Посетителски столове от серия столове Carmen с метални рамки и меки седалки и облегалки изглеждат естетически добре, здрави са и ще предоставят комфорт на вашите клиенти. Благодарение на посетителски столове от серия столове Carmen вие ще внесете нова практика в бизнес отношенията, като предразположите вашите клиенти или контрагенти да се почувстват привилегировани.

 


Партита в градината

Няма нищо по-хубаво от това да се съберете с приятели или семейството в градината под топлото слънце на късната пролет или лято, но е трудно да организирате подобно мероприятие без подходящите сгъваеми столове. Сгъваеми столове от серия посетителски столове на Carmen са идеален избор за градински партита. Те са удобни, лесно се изваждат, разгъват се и също толкова лесно се прибират след партито, без да заемат излишно място. Ако сте поканили приятели за барбекю, пикник или просто да поседите навън на двора, тези столове са идеалното решение. Компактни, леки и изключително функционални, сгъваеми столове от серия посетителски столове Carmen ще променят ежедневието ви, като внесат ведрина и хармония в дома, а приятелите и роднините ще се наслаждават на приятното гостуване. Само не забравяйте да ги приберете вътре след партито, защото не е препоръчително да се мокрят при дъжд.

 


Неочаквани гости

Когато пространството в дома ви е малко, а приятелите – много, може да се снабдите със сгъваеми столове от серия Carmen, които да влезнат в употреба в подходящия момент. Благодарение на тяхната компактност вие можете да ги приберете бързо и лесно зад дивана, в задния двор или дори в ъгъла на стаята, когато не се ползват и да се извадят, когато дойдат гости. Столове Carmen са удобни и здрави и се предлагат в най-различни цветове и дизайни. Произведени са със специална грижа и любов към хората, които ще ги ползват, и ще удовлетворят напълно индивидуалните ви вкусови изисквания, така че да се впишат в интериора по естествен и съвършен начин.

 


Във вътрешния двор

Пластмасови столове от серия посетителски столове Carmen са идеални за двора през летните месеци. Предлагат се в различни цветове и дизайни, което ги превръща в желана и атрактивна мебел за всеки дом. Ако искате нещо още по-устойчиво, металните столове в съчетание с пластмасови седалки и облегалки могат да са чудесно допълнение към всяко градинско обзавеждане. Когато не ги използвате, е добре да бъдат прибрани, защото оставянето им на външни атмосферни условия като дъжд и слънце може да промени качествата им. Пластмасови столове Carmen са подходящи както за големи, така и за малки. Децата ви ще се чувстват едновременно сигурни и свободни, докато стоят на тях.


© 2003-2021 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Carmen.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. Продължавайки да ползвате сайта ни, Вие се съгласявате с това. Още информация
Чат с нас!