Carmen.bg Carmen.bg

Продукти

Всяка една мека мебел – фотьойл, табуретка или пейка с ракла изпълнява допълваща функция към вашето обзавеждане. Аранжирането на избраните мебели за дома е изкуство, което всеки човек има възможност да овладее според собствените си представи и потребности. Със стилната си и изчистена визия тези мебели ще се впишат във всяка една стая и ще внесат удобство, функционалност и свежест в помещението. Независимо къде ще ги позиционирате в пространството, те ще спомогнат за реда и чистотата в дома ви. Всяка една пейка с ракла ни връща назад във времето и ни напомня за бабините скринове и едновременно с това изпъква с неповторимия си арт дизайн. Така производителите на мебели за дома от серия Carmen умело са съчетали традиционната практичност с принципите на съвременния интериорен дизайн.

Допълнително място за складиране
Всеки дом се нуждае от допълнително място за дрехи, обувки или други предмети. Благодарение на своята функционалност всяка пейка с ракла от серия Carmen ви осигурява не само спомагателни места за сядане, но и още свободно пространство за вашите вещи. Избирайки пейка с ракла, вие автоматично залагате на реда и чистотата в собственото си обзавеждане. Отваря се изключително лесно, като се повдигне кожения капак, който осигурява едновременно още седящи места. Подходящата пейка с ракла от серия мебели за дома Carmen може да се позиционира както във всяка една стая от дома, така и във вашето антре. Създайте сами удобство за вас и вашето семейство, като се доверите на качествата и практичността на мебели Carmen.

 


Комбинация от стил, материи и комфорт

Вие сте архитект на собствения си интериорен дизайн, така че той да отговаря на специфичните ви потребности и вкусове. Изборът на подходящ фотьойл, табуретки или пейка с ракла е от съществено значение за цялостната визия на вашето обзавеждане. Съобразете избраните мебели за дома от серия Carmen с материята и цвета на вашата холова гарнитура, така че да постигнете хармония и баланс. Тези допълнителни мебели ще ви осигурят удобство и свежест, необходими за всеки дом. Ежедневно ще се ползвате от тяхната практичност, а вашите гости ще останат впечатлени от начина, по който сте ги съчетали.

 


Едно добро решение

Различните приложения на фотьойл, табуретки или пейка с ракла от серия Carmen не се ограничават до поставянето им в антре или хол. Разполагате с неограничената възможност да ги аранжирате, където ще са ви най-необходими. Независимо дали гледате телевизия и използвате избраните табуретки като допълнение към собствения ви комфорт или употребявате практично вашата пейка с ракла за прибиране на вещи и предмети, ще се убедите в предимствата и качествата на тези мебели за дома. Позволете на позитивната енергия да влезе във вашия дом, освежете атмосферата и преобразете пространството си благодарение на спомагателните мебели за дома от серия Carmen.

 


Комфорт за всяка спалня

Едно изключително практично приложение на пейка с ракла Carmen е поставянето ѝ във вашата спалня пред леглото. По този начин си осигурявате не само допълнително пространство за дрехи и други вещи, но и ще придадете завършен цялостен вид на обзавеждането на вашата спалня. Влезте в крак със съвременните тенденции на екстравагантния интериорен дизайн, осмелете се да проявите дързост и различие благодарение на удобството и качеството, което ви предлагат мебели за дома Carmen.

 


Красиви всеки ден с мебели Carmen

Подходящо разположение на фотьойл, табуретка или пейка с ракла би било пред огледалото. Всяка дама ще усети ежедневния комфорт на тези мебели за дома. Широкото им приложение ви дава възможност да ги позиционирате изключително и единствено според собствените си нужди. Те са лесно подвижни, което ви позволява да ги премествате, когато пожелаете. Изберете мебели за дома от серия Carmen и аранжирайте пространството съобразно индивидуалните си усещания за комфорт и стил.


© 2003-2020 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Дизайн и програмиране: StudioX