Carmen.bg Carmen.bg

Продукти

Вашата трапезна маса от серия трапезни маси Carmen е изключително важен елемент от интериорния дизайн в дома ви. Перфектната трапезна маса за всяко домакинство може да служи като ежедневно място за срещи на цялото семейство; място, където най-близките ви хора се събират, за да отпразнуват различни събития; или може да е работна площадка за големи проекти. Изборът на трапезна маса измежду толкова голямо разнообразие може да бъде забавно и вълнуващо преживяване. Серията трапезни маси Carmen предлага идеалното решение за всяка трапезария, независимо дали искате да освежите интериора или завършвате новия си дом. Поканете лукса, комфорта и съвременния дизайн да се настанят трайно в дома ви, като се доверите на качествата и функционалността на трапезни маси Carmen.

Изберете най-подходящия размер маса според стаята
Трапезни маси Carmen се предлагат в различни размери, затова се уверете, че избирате най-подходящата спрямо пространството, с което разполагате. Преди да изберете съответната кухненска маса, е добре да вземете предвид размерите на вашата трапезария. Предварително съобразете размерите на избраната трапезна маса спрямо пространството, така че около нея да има място за вашите трапезни столове, които трябва да могат свободно да се придвижват. За максимално удобство оставете поне 120 см разстояние между ръба на масата и стената или най-близката мебел. Почувствайте свободата да аранжирате индивидуално желаните трапезни маси и столове от серия Carmen според личните си виждания за стил, удобство и практичност.

 


Обмислете за колко човека искате да е масата
Ако вкусовете ви за забавление включват най-близки приятели и семейство, тогава и малка трапезна маса ще ви свърши работа. Четири или пет човека около голяма маса могат да се чувстват твърде изолирани и отдалечени един от друг. Ако искате да запълните по-голямо пространство с по-голяма официална трапезна маса, но все пак хората, които събирате около нея, не са толкова много, обмислете варианта за разтегателна маса, която разполага с допълнителен плот. Ако вашата трапезна маса ще бъде предназначена за голямото ви семейство, тогава си вземете наистина голяма маса. Общото правило гласи, че е добре да си изберете маса, която осигурява 60 см пространство за всяка чиния.

 


Намерете най-добрата форма за вас

Капацитетът и начинът, по който дадена трапезна маса изпълва пространството, зависят от нейната форма и дизайн. Кръглите трапезни маси насърчават разговорите, защото хората се чувстват в равнопоставени позиции. Те са чудесни за създаване и поддържане на социална и приятелска атмосфера. Малките, квадратни трапезни маси са идеални за малки групи от хора. Овалните трапезни маси създават стил и уют в голяма стая и могат да поберат голяма група от хора. Правоъгълните трапезни маси придават усещане за формална обстановка, независимо от повода. Благодарение на изключително богатото разнообразие от форми, размери и дизайн на трапезни маси Carmen вие ще вземете оптимално решение за вашето обзавеждане.

 


Изберете подходящия дизайн и стил

Трапезни маси Carmen ви предоставят богат избор на цветове и дизайн съобразно вашия личен вкус към обзавеждането. Съвременният интериорен дизайн се развива с бързи темпове, което неминуемо се отразява на материалите, вложени в предлаганите от нас трапезни маси. Металните и стъклени трапезни маси са модерни произведения, предназначени за по-свободна и неофициална обстановка. В същото време благодарение на изискания им дизайн те могат да се впишат със своята класа при всеки тържествен и формален повод. Изборът на подходящ дизайн и материал за вашата трапезна маса е израз на индивидуалния ви стил и разбиране.

 


Перфектно съчетание с трапезни столове

Завършете идеалната комбинация за вашата трапезария, като съчетаете избраната трапезна маса с подходящите трапезни столове. Изборът е от изключително значение от гледна точка на функционалност, практичност, удобство, стилна визия и най-вече лично удовлетворение от постигнатото съвършенство. Асортиментът на трапезни столове е също толкова богат, както и на трапезни маси, което е гаранция за успешно съчетание съобразно материали, форми, дизайн, нюанси и размери. Бъдете архитект на собственото си обзавеждане с трапезни маси и столове от серия Carmen.


© 2003-2020 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Дизайн и програмиране: StudioX