Меню
Продукти

Аксесоари и резервни части за офис столове в нашите магазини

Офис столовете обикновено са здрави и надеждни мебели, изчислени за ежедневно натоварване и интензивна употреба. Случва се обаче все пак някоя част да се повреди и да наруши функционалността на целия стол. Не е целесъобразно заради един повреден компонент да се изхвърля действаща мебел, в евентуално добро състояние. Много по-удачно е да се замени повреденият детайл и столът да продължи щастливото си съществувание. Поне докато не се износи и захаби материалът му, или не се повреди някоя основна част, която е твърде скъпа или сложна за подмяна.

Резервни части за офис столове
Резервни части за офис столове

За целта започваме да предлагаме на клиентите си аксесоари и резервни части за офис столове Carmen, които всеки може спокойно да закупи от онлайн магазина ни на цени на вносител. Частите са оригинални и отговарят напълно на високите стандарти за качество на мебели Carmen.

Асортиментът включва подлакътници, колела, амортисьори, звезди (бази, кръстачки) и механизми. Доста от артикулите са стандартни и са съвместими с голяма част от офис столовете на пазара. За лесна проверка дали съответната част е съвместима с даден стол сме приложили към всеки артикул схема с размери.

 

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Carmen.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!