Меню
Продукти

Биттел разшири базата си в Пловдив с голяма изложбена зала и повече пространство за складовите помещения

На 1 май 2014 Биттел ЕООД откри тържествено разширението на базата си в Пловдив. На разположение на клиентите е нова изложбена зала. На 700 м² е представена широката гама от мебели, които фирмата предлага. Достатъчно просторна и уютна, залата предлага необходимия комфорт, за да разгледате спокойно разнообразието от офис и трапезни столове, маси, холни гарнитури, шкафове, легла, закачалки и други предлагани мебели. Да усетите материите, да поседнете на някой диван или да изпробвате новия си офис стол. Залата се намира на втория етаж и освен със стълбище разполага и с товарен асансьор при необходимост от транспортиране.

 

 

Специално място е отделено на разнообразните модели луксозни кожени спални. Те са застлани с предлаганите спални комплекти. Така можете да видите как би изглеждала бъдещата ви спалня в завършен вид, да усетите материите, да изпробвате сами комфорта, който предлага матрака.

 

 

 


Строителството на цялата сграда, която помещава в себе си едновременно изложбената зала и нови складови помещения отне около 7 месеца. Конструкцията е стоманобетонна, използвани са термопанели. Базата е оборудвана с най-съвременни технологии за енергоспестяване и максимално използване на слънчевата енергия. В базата се помещават и новите складови площи - 1100 нови палетоместа и 700 квадратни метра нови площи за товаро-разтоварни дейности и временно складиране на обемни стоки. Разширяващата се дейност на Биттел ЕООД налага необходимостта от повече място, за правилното съхранение на все по-широката гама от предлагани продукти. Голямата площ гарантира по-добра организация, за да могат вашите заявки да бъдат изпълнявани в максимално кратък срок.

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Carmen.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!