Меню
Продукти

Екипът на Биттел на семеен тиймбилдинг

Щастливи сме да споделим, че традицията за ежегоден тиймбилдинг бе възстановена и в последната неделя на месец юни (27.06) събрахме целия екип за едно незабравимо парти сред природата. Събитието се проведе близо до Пловдив, в уединения в полите на Родопите комплекс – Ранчо Дивият Град. 


Тиймбилдинг Биттел 2021

Над 60 служители от Пловдив, София и Варна прекараха деня там заедно със своите семейства, като се наслаждаваха на красивите природни гледки и на релакс край басейна към хотела. А за да бъде още по-весело, организирахме много игри и забавления от сутринта до вечерта. Сред тях бяха: стрелба с лък, въжена градина, спускане по въжен тролей, групови танци, зумба и още спортни и музикални игри. 


През целия ден се провеждаше езда по групи от конната база към комплекса. Най-големите любители на природата пък се отправиха на кратка разходиха до близкия водопад Лястовичи вир, а най-малките участници в мероприятието се забавляваха в детския кът заедно с аниматори, които се грижеха да не скучаят. 

Тиймбилдинг Биттел 2021

Тиймбилдинг Биттел 2021

Осигурен бе също и богат обяд от вкусна, домашно приготвена храна, а по-късно следобед се проведе и кулинарно шоу от шеф готвач, който сготви пред нас още сладки и солени изкушения.  Изпратихме деня още с усмивки, още по-сплотени и заредени с положителна енергия. 

 

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Carmen.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!