Меню
Продукти

Екипът на фирма Биттел на семеен спортен празник

 

 

Фирма Биттел продължава да следва неотлъчно традицията да организира прояви с развлекателно-спортен характер за екипа си. Този път мероприятието се състоя на 17-ти юни на красивия спортен комплекс край пловдивското село Оризари, а поради отличната организация, променливото време не успя да провали деня.

 

 

Събитието беше семейно ориентирано, като специално внимание бе обърнато върху приятното преживяване на най-малките присъстващи – децата. Надуваеми дворци, пързалки и батути позволиха на мъниците да се развилнеят и да вложат неизчерпаемата си енергия в лудо забавление. За визията им пък се грижеше специален аниматор, който изрисува лицата им.

 

 

За дамите, а и не само за тях, в програмата бяха включени дейности като зумба, пилатес и народни танци. Мъжете, които не се включиха в зумбата, премериха сили в типични мъжки занимания като футбол и стрелба с лък – комплексът разполага с чудесен открит тревен терен, идеален за подобни спортове.

 

 

Сред кулминациите на събитието бе отборното дърпане на въже. Деца, жени и мъже бяха разделени на по два отбора и тегленето започна. Веселбата бе пълна. Последвалото скачане с чували също предостави интересни емоции на всички. Физическото изтощение бе прогонено успешно с угощението след това. Подобни мероприятия показват нагледно колко е сплотен екипът на Биттел и как умее да се забавлява.

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Carmen.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!