Меню
Продукти

Феерия от цветове в обзавеждането

Цветовете притежават сила, емоция и заряд. Те имат съществено значение в обзавеждането и е добре да ги подбираме целенасочено. Всеки цвят ни влияе по определен начин и провокира различни усещания и емоции в нас. Запознаването ни с психологическото им въздействие и символика ни позволява съзнателно да управляваме тяхната енергия. Важно е да знаем, че цветовете обогатяват осезаемо обстановката в едно помещение и са способни изцяло да я променят и изпълнят със съдържание.

В съвременните трапезария, хол и кухня, все повече се използват пъстри  и смели комбинации. Чрез избора на подходящи мебели и цветови съчетания интериорът  придобива ефектна и изтънчена визия.

За да претворите пространството и за да му придадете креативно и индивидуално излъчване най - лесно е да започнете с избор на столове в ярък нюанс. Те ще са вашият стилен акцент, който ще превърне обикновения дом в атрактивно и модерно жилище. Трапезни столове Carmen модел 9957 представляват ефектен аксесоар за съвременната трапезария. Те са едновременно практично и ефектно решение за дома. Изработени са от полипропилен, метал и естествен дървен материал от бук. Конструкцията е здрава и стабилна, а поддържането им в добър и безупречен вид става изключително лесно и бързо. Дизайнът е изчистен и същевременно оригинален и иновативен. Облегалката, която елегантно и плавно преминава в седалка притежава гладка и фина повърхност. Без значение кой от палитрата наситени цветове ще изберете, вашият интериор ще придобие уникална, стилна и разчупена визия. Оранжевият и червеният ще внесат топлина и чувственост, жълтият ще стимулира комуникацията, а зеленият творческия процес. Кафявият ще допринесе за уюта, докато синият ще внуши спокойствие, сигурност и стабилност.

Допълнителна доза автентичност и близост с природата ще постигнете, ако изберете варианта трапезни столове на Carmen с релефна повърхност, имитираща шарка на дърво - модел 9956 D. Еко мотивите не случайно намират широко приложение в обзавеждането на съвременния дом, тъй като оказват благоприятно влияние върху психиката и действат успокояващо.

Изразителност и дълбочина са заложени във формата и извивките на облегалката в модел 9960 от серията мебели за трапезария на Carmen. Съчетанието на устойчивостта на полипропилена и издръжливостта на дървото е обогатено с практичността на еко кожата. Столът е функционален, удобен за сядане и лесен за поддръжка, което го прави предпочитана мебел за дълготрайна експлоатация. Комфортът на цялата седалка - облегалка е повишен с добавяне на кожена възглавничка от еко материал с пухкав пълнеж. Феерията от цветове и при този модел ще ви помогне да преобразите дома си. Белият цвят, свързван със светлина, прохлада и чистота, ще придаде простор и свежест в интериора. Сивият ще внесе хармония и увереност, а черният грациозно ще предизвика асоциация с власт, изисканост и висок стил. Силата на огнените краски по свой начин ще раздвижи енергията в дома, ще внесе динамика, страст и добро настроение.

За да постигнете впечатляваща атмосфера е добре да завършите ансамбъла с трапезна маса в същия стил. Модел Yasmin от серията мебели за обзавеждане на трапезария на Carmen е съвременна мебел, подходяща за интериора на модерни кухни, кухненски кътове и помещения за хранене. Масата е здрава, стабилна и в същото време лека и лесно преносима. Плотът, който е изработен изцяло от напълно екологичен МДФ материал е фино съчетан с елегантни крака от естествен бук. Плътно лаково покритие предпазва съвършено гладката повърхност от надрасквания, като същевременно при модел Yasmin D подсилва специфичния релеф, имитиращ дървесна шарка. Трапезните маси са в бял и черен вариант и стилно се комбинират със столове в по – убедителни цветове.

Обзавеждането на жилището се възприема като отражение на личността. Индивидуалните цветови предпочитания издават вашето светоусещане, душевност и стремежи. Правилното съчетание на цветовете ви позволява да създадете хармонична среда, която ви успокоява и ви зарежда с живителна енергия.

Мебели Carmen предоставят интересни и практични решения за обзавеждане. Разнообразието от цветове, модели, материали и качествени характеристики може да разгледате на www.carmen.bg

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Carmen.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!