Меню
Продукти

Интериор с усещане за природа

В обзавеждането на дома основна задача е оптимизирането на пространството по функционален и разумен начин и създаването същевременно на уютна и приветлива атмосфера.

Въвеждането в интериора на естествени текстури и форми ще ви помогне да му придадете определено очарование и заряд. Балансираните цветови съчетания и присъствието на декоративни елементи и мебели от дърво спомагат за близостта на дома с природата и нейното величие и хармония.

В съвременния интериор се постига изключително впечатляващ ефект при съчетанието на класическо с модерно звучене. В трапезарията ви например, една дървена маса за хранене с изящен класически дизайн ще внесе непреходно усещане за автентичност и естетика.

Същевременно естественото дърво има несравнимата с нито един друг материал способност да придава осезаема мекота и топлина на помещението.

 


Трапезни маси LOLA впечатляват от пръв поглед със своите изчистени, елегантни линии и заоблени форми, въздействайки фино на сетивата. МДФ плота с естествен фурнир очарова със съвършено гладката си повърхност и неповторимите си дървесни шарки. Лаковото покритие с приятен дъбов цвят едновременно подсилва натуралната му красота и го предпазва от механични надрасквания и вредното въздействие на слънчевите лъчи.

Деликатните извивки на масивните крака от каучуково дърво допринасят за мекото и хармонично излъчване на модела. Допълнителният разтегателен плот, разположен в средата на масата, за секунди я превръща от компактна в удобна, функционална мебел, която оптимално отговаря на нуждите на модерното домакинство.

В комбинация с подходящи трапезни столове успешно се постига завършеност и стил в интериорния ансамбъл на трапезарията. Столове от модел LOLA освен със специфичните характеристики на каучуковата дървесина се отличават и с фиността и износоустойчивостта на дамаската, както и с внушителния им аристократичен дизайн. Нежните цветове на текстила - шампанско и екрю изящно контрастират на по-тъмния дъбов цвят на дървото.

Медно кафеникавият нюанс успокоява очите и въздейства благоприятно на възприятията, докато светлите бежови тонове освежават и изпълват пространството с жизненост и енергия. Светлината и различните й източници имат значителна роля в звученето на интериора.

Стъклените и гланцови повърхности, благодарение на отразителната си способност, подчертават мекотата и топлината на дървените елементи. Те преобразяват пространството, внасяйки чувство за свобода и неподправена лекота.

Стъклените овални плотове на холна маса Eli и интересният дизайн на краката – съчетание на метал и дърво допринасят за изисканата и разчупена визия на модела. Заоблените и плавни линии и форми са взаимствани от природата и съвсем естествено и хармонично се вписват както в класическия, така и в модерния интериор.

Мебели за дома и офиса Carmen се характеризират с висококачествени материали, прецизна изработка, внимание към детайлите, разнообразие от цветове, дизайн и несравнимо удобство.

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Carmen.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!