Меню
Продукти

Изборът на цвят за работния стол издава амбициите ви

Офисът е мястото, където човек работи, изпълнява ежедневните си задължения, развива се и добива нови умения, доказва способности, усъвършенства се и се реализира. Както в дома, така и в офиса обстановката е изключително важна, за да може човек да се чувства комфортно. Изборът на мебели е важен за продуктивността на работното място през целия ден. Освен по функционалност и надеждност, ние избираме мебели и според външните им характеристики – размер, цвят и дизайн. Цветовете доказано имат своя символика, носят определена енергия и заряд и имат силно въздействие. Конкретните цветови предпочитания на човек издават черти от характера, нагласата и амбициите.

 

 

Белият цвят се свързва с чистота, невинност и смиреност. Възприема се позитивно и създава усещане за сигурност и безопасност. Изборът на работен стол за офиса в бял цвят говори за готовността на притежателя му да служи и помага добронамерено и всеотдайно в работата. Офис стол 6060 от серията офис столове на Carmen е комбинация от стилна визия, функционалност и комфорт. Плавните, елегантно заоблени форми на модела създават усещане за хармония и баланс. Люлеещият механизъм позволява моментен релакс и презареждане с нови сили и енергия, необходими за ползотворна работа. Вариантът на модела в бял цвят би удовлетворил предпочитанията на хора, отличаващи се с позитивна нагласа, желание за колективна работа, откритост в отношенията и стремеж към съвършенство.

 

 

Любителите на червения цвят са предимно енергични, импулсивни, решителни и упорито преследващи целта си хора. Те обичат динамиката в ежедневието и при избор на работен стол за своя офис, те търсят качество, функционалност и удобство. Модел офис стол Carmen 7069 в максимална степен съответства на тяхната виталност. Столът притежава изчистен и стилен дизайн, ергономична облегалка и неограничена свобода на движение и мобилност. Вградените функции за регулиране на височината на стола и облегалката, както и механизмът й за заключване в определена позиция правят стола изключително разумно решение за динамична работна среда, в която комфортът е задължителен.

 

 

Цветът на стабилността и увереността е безспорно синият. Той създава внушение за значимост, авторитетност и висок професионализъм. Хората, които предпочитат този цвят, се характеризират с лоялност, искреност и почтеност. Те са изключително предани, мотивирани и прецизни в работата си, обичат реда и винаги имат своя гледна точка. Обичат да работят в спокойна среда, която да им позволява оптимална концентрация и задълбоченост в делата им. Идеалният за тях офис стол е класически вариант с подчертано удобство. Модел работен стол Carmen 6001 разполага с широка и мека седалка, ергономична облегалка, гарантиращи правилна позиция на тялото при седене. Регулируемият люлеещ механизъм възвръща баланса и хармонията и осигурява максимална продуктивност по време на дългите работни часове.

 

 

Стремящите се към власт, престиж и богатство хора обичат черния цвят. Той символизира изисканост, класа и стил. Чрез черното човек иска да се отличи, да внуши почит и достолепност. Тези хора искат да бъдат уважавани и мнението им да се зачита на всяка цена. Обичат лукса, високото качество и практичността. Съчетанието на класа, стил и функционалност в модел работен стол 6073-1 F от серията офис столове на Carmen успешно би задоволило и най-изискания вкус. Визията е фина, елегантна и изтънчена. Комфортът на офис стола се дължи на меки облегалка и седалка и подлакътници, разположени на ниво, доставящо най-голямо удобство на ръцете. Люлеещата функция позволява на седящия да се отпусне и довери на хармоничните, плавни движения на стола. Дори и най-амбициозната и властна натура има нужда от миг приятна и зареждаща релаксация.

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Carmen.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!