Меню
Продукти

Кои са важните детайли при избора на шкаф от метал

Ефективността и концентрацията на работното място са пряко зависими от начина, по който организирате документацията си. Купчините от стари и ненужни документи върху бюрото ви предизвикват безпорядък, който ви разсейва и затруднява работния процес. Препоръчително е създаването на система за съхранение, която да отговаря на конкретните ви нужди.

В интериора на модерния офис все по-широко приложение намират съвременните модели метални шкафове. Те се различават по функционалност, форма, размери и разпределение на вътрешното пространство.

Надеждният шкаф за документи задължително разполага със заключващ механизъм. По този начин сигурността на съдържанието е гарантирана. Модел Carmen CR-1234 J LUX е функционална мебел от метал, която разполага с два рафта. Възможността за регулиране височината на отделенията е удобство, което позволява подредба, както спрямо личните ви предпочитания, така и според размера на съхраняваните от вас папки и класьори. Леката грапавина, която се усеща по прахово боядисаната метална конструкция, предпазва повърхността от лесно надраскване и деформации. Сред основните предимства на металните шкафове е лесното откачане на вратите, което позволява използването им и като функционални метални стелажи.

Особено удобни за експлоатация са моделите кардекс, наричани още картотека. Цялостното и плавно изтегляне на двойните контейнери на кардекс Carmen CR-1253 J допринася за лесния и бърз достъп до информацията. Наличието на специален механизъм, който предотвратява едновременното отваряне на няколко чекмеджета, осигурява напълно безпроблемната и безопасна употреба на металния шкаф. По-широкият размер на модела дава възможност за съхранение на висящи папки в две редици. Обособяването на място за поставяне на етикет, значително улеснява организацията на документацията ви, тъй като надписа лесно ще ви ориентира в търсенето на даден документ.

Ако мястото в офиса ви е ограничено, можете да изберете и кардекс с единични чекмеджета, които са сравнително по-тесни и дълбоки. Негово основно предимство е, че заема сравнително малка площ от пода на помещението.

Изключително практично и функционално решени за работната среда са и металните офис контейнери. Благодарение на прикрепените колелца към стабилната основа на офис контейнер CR-1249 L SAND можете лесно да сменяте местоположението му в пределите на офис пространството. По този начин независимо дали шкафът е пълен, или не, за приплъзването му по пода ще ви е необходимо минимално усилие. В трите на брой чекмеджета можете да подреждате вещите и документите си както намерите за добре.

Първото чекмедже е снабдено с допълнително пластмасово разпределение и е подходящо за съхранение на всички онези дребни канцеларски материали, които обикновено са разпръснати по плота на бюрото ви, докато в най-долното можете да сложите в ред висящите си папки.

Благодарение на съвременните метални шкафове лесно можете да организирате и защитите ценна за вас документация. Подходящи за интериора на офиса и дома, те ще ви помогнат да осигурите напълно безопасно съхранение на поверителна лична и бизнес информация. Мебели за дома и офиса Carmen се характеризират с висококачествени материали, прецизна изработка, внимание към детайлите, разнообразие от цветове, дизайн и несравнимо удобство.

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Carmen.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!