Меню
Продукти

Мебели Carmen партньор на годишните награди за интериорен дизайн

На 13 март вечерта, в  гр. София, Интер Експо Център за осма поредна година се проведоха годишните награди за интериорен дизайн - DIBLA DESIGN AWARDS. Събитието има за цел да покаже постиженията на българския дизайн и дава възможност на най-добрите изпълнени проекти в страната и техните автори да получат заслужено отличие. По традиция мероприятието започна с коктейл за всички гости - дизайнери, архитекти, строители, инвеститори, крайни потребители и фирмите партньори, сред които е и Мебели Carmen.

годишни награди за интериорен дизайн Dibla - Мебели Carmen

годишни награди за интериорен дизайн Dibla - Мебели Carmen

Вечерта продължи бляскава церемония пред многобройна публика. На нея бяха представени отличените проекти в 10 отделни категории, оповестиха победителите и излъчиха на Дизайнер на годината. Победителите се избират от независимо и високоавторитетното международно жури, съставено от изявени и опитни експерти с дългогодишен опит в сферата на интериорния дизайн. Наградите са признание за професионализъм и талант , както и символ на престиж и успех в бранша. Поздравяваме всички участници и победители за невероятните проекти, които са реализирали през изминалата година.

За нас бе чест да подкрепим това звездно и елитно събитие за гилдията на интериорните дизайнери. Поздравления на организаторите за мащабната организация!

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Carmen.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!