Меню
Продукти

Мебели Carmen подкрепи детския празник в Пловдив на радио KATRA FM

На 1 юни 2024 г. в град Пловдив, по случай Международния ден на детето, се проведе празничен концерт, организиран от радио Katra FM. Събитието бе посветено на децата и предложи разнообразни забавления, изпълнения и благотворителнa инициативa.

Празникът, освен развлекателнaта програма с игри и състезания, включваше и благотворителна кампания - събиране на средства за хранителни пакети за звено "Майка и бебе" към КСУДС - Пловдив.

Всеки, който се включи в инициативата, имаше възможност да участва в томбола с награди. Сред тях беше и очароатлената детска табуретка-крава, предоставена от Мебели Carmen.

Мебели Carmen подкрепи детския празник на KATRA FM в Пловдив

Мебели Carmen подкрепи детския празник на KATRA FM в Пловдив

Щастливи сме, че подкрепихме каузата и се надавяме да сме допринесли за усмивките на децата, като се включихме в наградите за най-малките артисти на сцената.

Събитието премина в дух на радост и весело настроение, оставяйки незабравими спомени и усмивки за малките участници и техните семейства.

 

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Carmen.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!