Меню
Продукти

Мебели Carmen подкрепи European Field Target Championship 2023

Мебели Carmen за пореден път подкрепиха спортна инициатива - от 28.09.23 до 30.09.23 във Вършец се проведе European Field Target Championship 2023. В рамките на 3 дни състезатели от няколко държави мериха сили сред интересни и предизвикателни трасета, всяко с по 50 мишени. Турнирът предостави платформа за талантливи стрелци от цяла Европа, където да покажат своето майсторство и същевременно подчерта критичната роля на отговорното боравене с огнестрелно оръжие и мерките за безопасност.

Мебели Carmen

Мебели Carmen

Ние от Мебели Carmen ценим високо спортния дух и затова с удоволствие се включихме с награди за победителите в различните категории. Щастливи сме, че подкрепихме спортисти, които показват умения като фокус и адаптивност в условия, където трябва да се вземат предвид множество фактори - скорост на вятъра, разстояние и други. Поздравления за организаторите и всички участници в надпреварата.

 

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Carmen.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!