Меню
Продукти

Мебели Carmen подкрепи турнирa по художествената гимнастика „Левски Къп“

За поредна година тази пролет се проведе международния турнир по художествената гимнастика „Левски Къп“. Състезанието се състоя в София от 25 – 27 март. В него се включиха над 600 участнички от страната и чужбина, а сред присъстващите в залата бяха олимпийските шампионки и легендите Нешка Робева, Лушка Бъчварова, Камелия Дунавска, Милена Релин, Невяна Владинова, Катрин Тасева, Кристина Илиева.


За мебели Carmen бе удоволствие да се включи в тазгодишния турнир, като предостави няколко детски стола, табуретки с форма на животни и още комплименти за малките участнички в турнира. Събитието премина като истински празник с много спортни емоции, песни, танци и награди.


За компанията бе удоволствие да подкрепи мероприятието с подаръци. Поздравяваме организаторите и всички участници в турнира, и искрено се надяваме, че сме успели да зарадваме малките състезателки.

 

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Carmen.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!