Меню
Продукти

Мебели Carmen подкрепиха състезанието по планинско колоездене ХСО – Cross Country Olympic

За пореден път Мебели Carmen подкрепиха развитието на българския спорт. На 07.04.24 на Младежки хълм в Пловдив се проведе състезанието по планинско колоездене в категория ХСО – Cross Country Olympic. Пловдивският колоездачен клуб “Курбел” организира надпреварата за първа година със заявка да я превърнат в традиция.

Състезание по планинско колоездене ХСО – Cross Country Olympic

Състезание по планинско колоездене ХСО – Cross Country Olympic

Участниците бяха разделени в различни категории, сред които професионалисти, любители и деца. За най-малките колоездачи имаше специално подготвено трасе, на което да покажат уменията си. За по-големите теренът предлагаше сложни изкачвания и технични спускания. Дори и краткотрайният валеж не отказа публиката и състезателите, които останаха до края, за да се забавляват.


Щастливи сме, че ние от Мебели Carmen успяхме да зарадваме участниците с подаръци и награди и бяхме част от вълнуващата надпревара. Поздравления за всички състезатели и чудесното им представяне.

Състезание по планинско колоездене ХСО – Cross Country Olympic
© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Carmen.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!