Меню
Продукти

Мебели Carmen събира своите партньори в София

Екипът на мебели Carmen събра своите бизнес партньори в София на 05.07.2024. На мероприятието присъстваха представители на компании от цялата страна с дългогодишен опит в сектора с мебели. Те имаха възможност да разгледат най-новото от гамата на Carmen в нашия шоурум на бул. Брюксел 14 и да обменят опит за тенденциите в бранша.

Събитие Мебели Carmen Биттел 2024

Събитие Мебели Carmen Биттел 2024

След обиколката на изложбената зала, събитието продължи с вечерно градинско парти на открито. За вечерята на нашите гости се погрижиха караваните Brunch Burgers и Lolly Sweet Bar с различни солени и сладки предложения, а подвижният бар на колела Travel Cocktails предлагаше разнообразие от екзотични и свежи питиета. Но какво е едно парти без DJ и малко шоу. За да бъде вечерта незабравима, специално участие в събитието взе Краси Радков, а след него на сцената се качиха професионалните танцьори от балет Елика. Финалът на програмата поставиха артистите от групата за огнено шоу Дивинитас.

Благодарим на всички, които се отзоваха на поканата ни и бяха наши гости!

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Carmen.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!