Меню
Продукти

Най-модерният шоурум за мебели в Пловдив

Обновен, модернизиран и простиращ се на по-голяма площ от 2000 м2, шоурумът на мебели Carmen в Пловдив отвори врати. В него ще откриете всичко нужно за създаването на съвременен интериорен дизайн у дома, в офиса, както и за заведения и хотели. Брандът предлага едно от най-големите разнообразия на мебели в Пловдив, като там ще намерите решения за всяко помещение. Красиви кресла и канапета с изящни дизайни, богат избор от нестандартни холни и трапезни маси и столове, както и стотици офис столове и ергономични бюра са само част от продуктите, които ви очакват.

Мебели в Пловдив

Мебели в Пловдив

Освен че можете да тествате всичко на място, неоспоримо предимство на шоурума е това, че голяма част от продуктите са налични на склад и ако пожелаете, можете да ги получите веднага.

Заповядайте всеки делничен ден от 10:00 до 19:00 ч., както и през уикенда от 10:00 до 18:00 ч. в ж.к. Тракия на ул. "Нестор Абаджиев“ 13 или разгледайте моделите онлайн ТУК.  


Очакваме ви!

 

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Carmen.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!