Меню
Продукти

Нощно шкафче според дизайна на спалнята

Спалнята има специално място в дома. Тя е личното пространство на всеки от нас, предназначено за сън, спокойствие, отдих и уединение. Изборът и съчетанието на мебелите и цветовете въздействат на атмосферата и създават различни усещания.

Основната и най-важна мебел в спалнята безспорно е леглото. Незаменимо допълнение към него е нощното шкафче, функционален и същевременно ефектен аксесоар, допринасящ осезаемо за личния комфорт и стилната завършеност в интериора.

Съвременните спални са не просто удобни, практични и функционални, те са интересни арт произведения, които притежават изразена индивидуалност и характер. Кожена спалня FIONA например впечатлява с елегантните си, овални линии и нестандартни форми. Съчетанието й с асиметричния дизайн на нощно шкафче А26 допринася за колоритната композиция на цялостното спално обзавеждане. Стилният червен цвят, както и изящната текстура на кожените тапицерии свидетелстват за фин естетически усет и прецизно внимание към детайлите. Двуцветният ефектен контраст насища атмосферата със специфично очарование и умерена доза заряд. Предимство на компактното и шикозно шкафче е, че не заема голяма част от стаята, но все пак успешно побира всичко необходимо. Нощна лампа, книга, очила, телефон или друга важна за вас вещ, можете да позиционирате според личните си предпочитания и нужди.

 


Нощното шкафче е онзи допълнителен щрих, без който спалното помещение би изглеждало недовършено. Изящната визия на спалня ERIC изключително добре си кореспондира със съвременния дизайн на нощно шкафче А51. Постигнат е елегантен синхрон, който обогатява осезаемо интериора. Същевременно нежният нюанс бяла перла на кожените тапицерии, използвани в изработката и на двата модела, озарява стаята, отразявайки светлината и създавайки усещане за простор и ефирност. Красивите им овални линии и форми, фино изваяни в пространството допринасят за приятната, хармонична и предразполагаща към релакс атмосфера.

 


Спалня SHINY и нощно шкафче А5 са изискано подбрани в един и същ цвят. Метално кафявият нюанс има уникално и тежко присъствие. Асоциира се с лукс, престиж, богатство и екстравагантност. Спалнята е пищна и царствена, а шкафчето – компактно и стилно. Фините им извивки и хармонични форми се допълват взаимно, постигайки елегантна симбиоза. Нощното шкафче допринася за домашната, топла и уютна атмосфера. Благодарение на него имате лесен и бърз достъп до личните си вещи, необходими ви преди сън – очила, чаша вода, козметика, лекарства и други. Чекмеджетата са сигурно и удобно място за съхранение на малки предмети, които изложени на видимо място биха създали нежелан безпорядък.

Мебели за дома и офиса Carmen се характеризират с висококачествени материали, прецизна изработка, внимание към детайлите, разнообразие от цветове, дизайн и несравнимо удобство.

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Carmen.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!