Carmen.bg Carmen.bg

Продукти

Офис столове Senator - британското качество

Горди сме, да ви съобщим, че започваме да предлагаме продукцията на един от най-реномираните европейски производители на офис мебели - британската компания Senator. Столовете на Senator се отличават освен с изключително високо качество на изработка и материали, и с невероятно ниво на ергономия. Проектирани са да предложат комфорт и удобство за дългите часове, прекарани пред компютъра на работното място или у дома. Високата ергономия се дължи както на специалния дизайн на седалката, облегалката и подлакътниците, така и на механизмите, някои от които осигуряват ненадминат набор от настройки и функции.

Асортиментът на Senator включва работни, президентски, посетителски столове, както и разнообразие от офис мебели. За да добиете представа за дизайна и функциите на столовете, може да разгледате избрани модели, които ще ви ги илюстрират най-добре:

Работен стол - i-Workchair

Президентски стол - Rapt

Посетителски стол - Symmetry

Продукцията на Senator се отличава и с друга интересна характеристика - огромни възможности за персонализация. Всеки продукт може да се поръча с различни компоненти, различни материи и множество цветови варианти. Опциите са толкова много, че всъщност столовете се поръчват и се произвеждат конкретно за персоналните предпочитания на всеки клиент. За улеснение при поръчката, нашите шоуруми разполагат с мостри на предлаганите от нас модели, чрез които може да тествате и да добиете представа за желания стол, след което да се изготви поръчка за персонализиран вариант.

Всички модели на Senator, които предлагаме, може да разгледате на този линк.

А в нашите изложбени зали в София, Пловдив и Варна може да разгледате и тествате мостри на някои от моделите.

Важно е да отбележим, че безкомпромисното качество на столовете е подкрепено от гаранция от 5 години.

© 2003-2020 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Дизайн и програмиране: StudioX