Меню
Продукти

Офис столът е повече от мебел

Офисът е място, където също като в дома прекарваме значителна част от времето си, затова е важно да се чувстваме комфортно. На първо място, офис интериорът се нуждае от мобилност и гъвкавост. Благоприятната среда допълнително създава предпоставка за ефективно изпълнение на задачите, въздействайки стимулиращо на концентрацията, креативността, производителността и мисловната дейност на работещите. Основно изискване към съвременните мебели е не просто да бъдат удобни, но и оптимално да съчетават  функционалност, практичност и визия.

Офис мебелите и в частност офис столовете от обикновена, стандартна мебел еволюираха до многофункционална мебел, отличаваща се с характер и присъствие. Стандартните модели не само се приемат за част от интериора и остават незабелязани, но и не доставят нужната грижа за седящия. Честите болки в гърба, сковаността на тялото и напрежението, натрупано в раменете, врата и кръста създават дискомфорт и влияят негативно на работоспособността.

Столът на работното място трябва да е стабилен и да дава сигурност и самочувствие. Неудобният и не по мярка стол кара притежателя си да се чувства неуверен, затова важни и необходими са функциите за настройка според индивидуалните изисквания за комфорт. Газовият амортисьор на модел Carmen 5010 например регулира височината, съобразно собствения ви ръст и специфики на обзавеждането. Съществена характеристика е функцията за настройване на лумбалната опора, при която облегалката се превръща в проекция на вашия гръбначен стълб и следва естествените ви извивки. Запазването на оптималната работа на мускулатурата зависи от правилната стойка, превръщайки уморителното продължително седене на едно място в приятно и ненатоварващо занимание, което ще ви накара да забравите за болките и схващанията в областта на кръста. Люлеещият механизъм успокоява осезаемо всяко едно от сетивата ви, неусетно пренасяйки ви от типичното за работната среда състояние на стрес и напрежение към приятните и невинни спомени от детството. Силиконовите колелца гарантират бързото и лесно придвижване до всяко кътче от офиса ви, докато възможността за завъртане на 360 градуса позволява на движенията ви да бъдат свободни и неограничени.

Президентски стол модел 6035 от колекцията офис столове на Carmen съчетава умело удобство, практичност и визия. Моделът е проектиран за дълъг и ползотворен работен процес, осигурявайки комфортна позиция на тялото през дългите часове, прекарани на бюро или компютър. Високата анатомична облегалка и обособената към нея възглавничка в горния край помагат  да се отпуснете, чувствайки нужната за гърба и врата си опора. Повдигащите се подлакътници, ефектно съчетание от полипропилен и еко кожа, могат да се позиционират във вертикално или хоризонтално положение, в зависимост от това как е по-удобно за вас. В моментите на кратка почивка те ще послужат за отмора на ръцете ви, а когато ви е необходимо повече пространство около тялото, просто ще ги приберете странично, като ги повдигнете нагоре. Вградената люлееща функция ще ви подейства релаксиращо и енергизиращо. Коригирането на височината на вашия офис стол позволява да се нагласите както спрямо самото обзавеждане, така и спрямо моментното ви настроение. Звездовидната форма на полипропиленовата база, освен че допълва изящно визията на модела, гарантира стабилност и устойчивост на по-голямо натоварване.

Елегантна съвкупност от лукс и висока функционалност с подчертано усещане за удобство са вплетени в дизайна на модел президентски стол Carmen 5013. Отличаващият го клик-клак механизъм предоставя допълнителна грижа за краката. При производството е предвидена неговата компактност, така че да не пречи нито на мобилността на самия стол, нито на движенията на краката ви, като в прибрано положение той застава елегантно под самата седалка. Съвсем незначително усилие е необходимо за повдигането му на желаното от вас ниво. Според собствените ви усещания и предпочитания може да контролирате и положението на облегалката, като променяте ъгъла. Спокойно може да се излегнете, докато отдъхвате за миг и същевременно да се насладите на финия допир на еко кожата, използвана в изработката. Седалката е широка и осезаемо омекотена, а облегалката е издължена, като всяка една извивка следва линията на гръбнака ви. Люлеещата функция и настройката на височината се активират чрез смяна на позицията на малко лостче под седалката. Към всеки един детайл е подходено с нужното внимание, за да се осигури рационалност и практичност при експлоатация.

Комфортът и грижата за здравето са въпрос на личен избор. За да постигнете благоприятна среда в дома или офиса, е необходимо да адаптирате обзавеждането към индивидуалните ви потребности.

Мебели за дома и офиса Carmen ви предоставят разнообразие от продукти с високо качество – мека мебел, кожени дивани с релакс механизми, холови гарнитури, масажни, офис и бар столове, спални, мебели за обзавеждане на трапезария, закачалки и метални шкафове.

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Carmen.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!