Carmen.bg Carmen.bg

Продукти

Резервни части за офис столове вече и в нашия онлайн магазин

Офис столовете обикновено са здрави и надеждни мебели, изчислени за ежедневно натоварване и интензивна употреба. Случва се обаче все пак някоя част да се повреди и да наруши функционалността на целия стол. Не е целесъобразно заради един повреден компонент да се изхвърля действаща мебел, в евентуално добро състояние. Много по-удачно е да се замени повреденият детайл и столът да продължи щастливото си съществувание. Поне докато не се износи и захаби материалът му, или не се повреди някоя основна част, която е твърде скъпа или сложна за подмяна.

За целта започваме да предлагаме на клиентите си резервни части за офис столове Carmen, които всеки може спокойно да закупи от онлайн магазина ни на цени на вносител. Частите са оригинални и отговарят напълно на високите стандарти за качество на мебели Carmen.

Асортиментът включва подлакътници, колела, амортисьори, звезди (бази, кръстачки) и механизми. Доста от артикулите са стандартни и са съвместими с голяма част от офис столовете на пазара. За лесна проверка дали съответната част е съвместима с даден стол сме приложили към всеки артикул схема с размери.

Може да разгледате артикулите ТУК.

 

© 2003-2020 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Дизайн и програмиране: StudioX