Меню
Продукти

Стъкло и метал в дома

Интериорът в съвременното жилище е разнообразен, свеж и динамичен. Изборът и съчетанието на цветовете са неограничени, а въображението и креативността са основният съветник в обзавеждането. Независимо от размера на помещенията, за тях е характерно усещане за простор, свобода и ефирност.

Специфични за модерния дом са изчистените линии и форми, както и присъствието на метал и стъкло. Стъклените повърхности имат способността да разширяват визуално пространството, внасяйки осезаема лекота. При комбинацията им с блясъка на метала атмосферата придобива фина елегантност и изтънченост.

Съвременните кухненски маси от стъкло са ефектни арт произведения, които освен с дизайна си, впечатляват и със своята практичност и функционалност. Сред основните предимства на стъкления плот на трапезна маса Carmen 1519 е високата му устойчивост на влага и температура.

Характерна особеност на повърхността е, че не абсорбира мазнини и съответно не задържа неприятни петна. Почистването е изключително лесно и бързо. Овалната форма на масата улеснява подредбата й в помещението и спомага за настаняването на повече хора, а при необходимост допълнителен разтегателен механизъм увеличава изцяло използваемата площ. Хромираните елегантно извити крака допълват стилната визия и гарантират стабилност и надеждност при експлоатация.

Разтегателните трапезни маси са подходящо решение за малки пространства. Модел Carmen 1515 Р например, разполага с разтегателен механизъм, чрез който се увеличава не само размера на масата, но се променя и самата й форма. Чрез добавяне на два допълнителни плота, правоъгълната компактна маса за хранене с елегантни извивки от двете страни, придобива съвършено кръгла форма.

По този начин, сменяйки визията си, една мебел преобразява изцяло интериора, придавайки му ново и свежо звучене. За по-голяма стабилност и издръжливост при ежедневна експлоатация всеки от плотовете е изработен от закалено стъкло, на което са разположени по четири опорни точки. Фиността в детайлите и креативността, заложена в дизайна, превръщат модела в красиво и функционално творение.

Изящното съчетание на метал и стъкло прекрасно претворява и обстановката в хола, допринасяйки същевременно и за раздвижването на енергийния поток в дома. Металът символизира сила и ред, а стъклото стимулира движението, общуването и обмена на идеи. Холна маса Nina P е прекрасна мебел, в дизайна на която е постигнат съвършен баланс между тези два елемента. Черният цвят на стъклената основа ефектно контрастира на хромираните крака и прозрачната повърхност на плота. Естетическият вид на модела в комбинация с качествените му характеристики го превръщат в ярък акцент, който разчупва познатите стереотипи в холното обзавеждане.

Мебели за дома и офиса Carmen се характеризират с висококачествени материали, прецизна изработка, внимание към детайлите, разнообразие от цветове, дизайн и несравнимо удобство.

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Carmen.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!