Меню
Продукти

Съчетайте творчески мебелите в дома си

В съвременния дом обзавеждането се е превърнало от обикновен подбор на функционални мебели в креативен начин да изразим своята индивидуалност и себеусещане. Все по-често бягаме от семплите, еднотипни дизайни и търсим начин да придадем уникалност и неповторимо очарование в интериора на своя дом. Комбинирането на различни материи и стилове, както и контрастните цветови съчетания ни помагат да създадем атмосфера, наситена с жизненост и одухотвореност.

Светлите и многоцветни интериори имат способността да зареждат с настроение и позитивна енергия. Кухнята и трапезарията придобиват възхитителна визия с добавянето на смели ярки акценти.

Изборът на столове в любимите ви цветове ще освежи обстановката и ще я направи една идея по-уютна и хармонична. Съвременните бар столове стоят изключително елегантно и стилно в интериора на модерната кухня. Умело аранжирани около бар плот или кухненски остров те успяват да преобразят мигновено помещението и да му придадат непринуден чар.

 

 

Бар стол Carmen 3052 е мебел, удовлетворяваща изцяло критериите за стил, удобство, практичност и иновативен дизайн. Поддържа се лесно и бързо и спомага за ефективното оптимизиране на пространството, тъй като не заема много място и позволява индивидуални настройки както според ръста на седящия, така и според височината на останалите близко разположени мебели. Екзотичните цветове на модела внасят доза закачливост в цялостното звучене на интериора, насищайки атмосферата с енергия и осезаема лекота.

Особено впечатляващ е дизайнът на трапезарии, в които основен акцент е играта на тонове. Без значение от големината на стаята пъстрите цветове и разнообразни нюанси създават усещане за неповторима свежест и приповдигнато настроение. Добавянето на трапезни столове в ярък цвят – модел Carmen 9957 допринася за колоритния облик на трапезарията, а комбинирането им в различни и смели цветове придава нотки художествена дързост и екстравагантност. Тези арт произведения представляват атрактивно и същевременно рационално решение за интериора на кухни, трапезарии и кухненски кътове. Здравината на полипропилена е разумно съчетан с устойчивостта на естествения буков материал, гарантирайки издръжливостта на трапезната мебел за дълъг период от време, през който може да и се наслаждавате безрезервно и пълноценно.

Мебели за дома и офиса Carmen се характеризират с висококачествени материали, прецизна изработка, внимание към детайлите, разнообразие от цветове, дизайн и несравнимо удобство.

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Carmen.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!