Carmen.bg Carmen.bg

Продукти

Разтегателна трапезна маса Carmen 1515 Р - черен

Разтегателна трапезна маса Carmen 1515 Р разполага със здрава, метална конструкция и плот от закалено стъкло, елегантно съчетани в един и същ цвят. Моделът е подходящ за обзавеждане на кухня, кухненски кът, дневна и трапезария, като в комбинация с подходящи трапезни столове се постига изключително стилна и приятна домашна атмосфера.

 • Код: 3530105
 • Наличен
 • Тегло: 39.00 кг
 • 1 2 3 4 5 (2 коментара)

342.00 лв. с ДДС или 12x 31.92 лв. на месец

Подробно описание

Оригинален дизайн и функционалност

Трапезна маса Carmen 1515 Р е интересен вариант маса за хранене, на която чрез механизма за разтягане не само се увеличава площта, но и изцяло се променя формата. От маса с правоъгълен плот, извит от двете страни, чрез добавянето на два допълнителни плота, моделът придобива съвършено кръгла форма, около която лесно и удобно биха могли да се настанят по-голям брой хора. Всеки от плотовете е изработен от закалено стъкло и разполага с по четири броя опорни точки, които гарантират стабилността и издръжливостта при ежедневна експлоатация. Металната конструкция е прахово боядисана и елегантно съчетана в цвета на стъклената повърхност. Фиността в детайлите и креативността, заложена в дизайна на трапезна маса Carmen 1515 Р, превръщат модела в изключително желана мебел за интериора на съвременния дом.

Разтегателна трапезна маса Carmen 1515 Р

Надеждна опора с изящен дизайн

Краката на тази изящна трапезна маса са прахово боядисани в цвета на плота, като създават усещането за завършен вид и внасят нотка на изискан стил във вашата трапезария. Те са достатъчно здрави, за да можете спокойно да разчитате на стабилността на вашата трапезна маса. Отдолу са снабдени с тапички, които няма да позволят да издраскате паркета, при преместване. Можете да нивелирате масата в зависимост от настилката, за да стои максимално стабилно.


Удобен механизъм за двустранно разтягане

Разтегателна маса от серията трапезни маси на Carmen разполага с лесен за ползване механизъм за разтягане, с който ще увеличите използваемата й площ, като я превърнете в кръгла маса. Тя се разтяга двустранно, с два странични плота, които се изтеглят изключително лесно и бързо. Стабилността на допълнителните плотове е гарантирана с четири опорни точки, в които са захванати. Сгъването става по същия лесен и бърз начин. Механизмът за разтягане е метален, за да издържи безпроблемна експлоатация дълги години.


Пълен комплект с подходящи столове

Масата може да се комбинира със столове в същия цвят, за да придадете завършен вид на интериора във вашата кухня или трапезария. Столовете са издържани в същия дизайн и подходящото им съчетание с трапезна маса ви дава свобода да аранжирате индивидуален комплект маса и столове.


Лесен монтаж

Всички кухненски и трапезни маси се сглобяват по модулна система, изключително лесно и бързо. Описанието е достъпно за всеки, за да може без трудности и чужда помощ да сглобите всеки един модел от серията.


Компактен пакетаж и лесно пренасяне

Предлаганите от нас трапезни маси се доставят в кашон, в разглобен вид, с подробна инструкция за монтаж. Краката са пакетирани отделно. Всички елементи са подредени и готови за сглобяване след отваряне на кашона. При необходимост можете също толкова лесно да разглобите масата, да я приберете в кашона и да я транспортирате до новото ѝ местонахождение.


 

Техническа информация
 • Общи
 • Материал:

  Закалено стъкло

 • Дебелина на плот:

  12 мм

 • Материал крака:

  Метал , Прахово боядисан

 • Разтягане:

  Да

 • Размери
 • Дължина маса:

  98 см

 • Ширина маса:

  60 - 98 см

 • Височина маса:

  76 см

Документация
 • Инструкция за монтаж на трапезна маса Carmen 1515 P Свали
Мнения
 • 1 2 3 4 5
  Здравейте, Много сме доволни от Вашето обслужване. В магазина колегите Ви бяха много любезни с нас. Заедно с масата закупихме и 2 трапезни стола от мострите, на много изгодни цени. Масата сглобихме много лесно, механизмът за разтягане на масата е много удобен. Нямаме никакви забележки, дори съжаляваме, че не сме Ви открили по-рано, тъй като купихме преди около месец трапезни столове от друга фирма на по-висока цена от тази, на която Вие предлагате същия модел. Определено ще Ви препоръчваме на наши приятели и познати!
 • 1 2 3 4 5
  Едната страница не се изважда много добре и се получава луфт между плотовете. Това не е толкова голям проблем при условие че купихме масата за да я ползваме само с основния плот.
Добави мнение
 1. 1 2 3 4 5
© 2003-2020 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Дизайн и програмиране: StudioX