Carmen.bg Carmen.bg

Ъглов разтегателен диван BONO - кафяв 05

Животът е твърде кратък, за да правите компромиси! Подарете си ъгловия диван BONO и превърнете дома ви в истински интериорен шедьовър. Той се се отличава с универсален модулен дизайн, безкрайни лежанки, големи и удобни възглавници и скосени подлакътници, както и с практичната си и умело прикрита ракла за багаж и възможността за разтягане (функция „Сън“). BONO е дизайнерски ъглов диван, който се изработва само по поръчка, като имате опции за избор на вида и цвета на използваните материали – дамаска, еко кожа или комбинация от двете. Срокът за изработка е от 30 до 50 работни дни, а поръчката си можете да направите във всеки един от шоурумите ни в страната (София, Пловдив и Варна).    

 • Код: 3540050_3
 • В наличност
 • Тегло: 150.50 кг

1695.00 лв. с ДДС или 12x 158.20 лв. на месец

Подробно описание

Цвят и дамаска по ваш избор

BONO е дизайнерски ъглов разтегателен диван, създаден да отговори на най-високите ви критерии и стандарти. Вие решавате с какъв тип дамаска да бъде тапициран, както и нейния цвят, като имате възможност да избирате измежду над 60 цвята дамаска и над 10 цвята еко кожа. Можете да се спрете както на един цвят и една материя, така и на комбинация от различни цветове и материи.

*Срокът за изработка на дивана е от 30 до 50 работни дни, а поръчката си можете да направите във всеки от шоурумите ни в страната (София, Пловдив и Варна).

* Цените посочени в сайта са за дивани изработени с дамаски от 1-ва и 2-ра категория, способни да издържат на 50 000 до 100 000 цикъла на триене по скалата на Martindale.


Ъглов разтегателен диван BONO

Безупречно качество на материалите

Всеки материал, вложен в ъгловия разтегателен диван BONO – от масивната дървесина в конструкцията, през неговия пълнеж до износоустойчивите дамаски в разнообразни цветове – е подбран така, че да устои на предизвикателствата на времето. 

Лежанките на ъгловия диван BONO са относително твърди на допир. Това се дължи на пълнежа от висококачествен пенополиуретан. Той се отличава с голяма еластичност и изключителна издръжливост. Не се деформира, не образува шупли и се амортизира много по-бавно в сравнение с по-ниските класове пенополиуретан. Всичко това означава едно – седалките на вашия диван BONO ще бъдат винаги съвършено гладки – без дупки, без „дупенца“ и без неприятни неравности.


Край на притесненията от петна и разливане

При поръчка на ъглов диван BONO имате богат избор от различни видове дамаски и цветове, а освен това може да се възползвате и от две изключително важни предимства. Част от дамаските са водоустойчиви благодарение на използваната при изработката им waterproof технология – това означава, че течностите се разливат, но не попиват в тях. Така диванът ви ще остане сух и защитен, дори ако случайно разлеете нещо върху него.

Друга част от дамаските разполагат с easy clean технология, която позволява премахването на почти всяко петно с помощта на малко вода и чиста кърпа. Потъркайте с тях в кръгови движения изцапаното място и бързо и лесно ще заличите следите от неприятния инцидент.

Избрана селекция от дамаски комбинира и двете технологии – waterproof и easy clean.

Ъглов разтегателен диван BONO

Ъглов разтегателен диван BONO

Универсален модулен дизайн

Ъгловият разтегателен диван BONO създава силно и запомнящо се първо впечатление с ниския си профил и семпъл, изчистен от детайли дизайн. Единственият декоративен елемент по дивана са стилните прави шевове на лежанките, придаващи съблазняваща 3D форма на седалките.

Всеки елемент на ъгловия диван Bono – от подлакътниците до лежанките – е универсален. Това означава, че можете да разменяте както местата на двата подлакътника, така и позициите на двете лежанки. Това на практика ви позволява да променяте ъгъла на дивана – от ляв на десен и обратното – според вашите нужди и свободно място, с което разполагате в дома ви.


Необятни лежанки

И двете лежанки на ъгловия разтегателен диван BONO са удивително широки и могат да поберат двама легнали човека едновременно, което ги прави перфектни както за гушкане с любимия човек, така и за четене на книга и гледане на телевизия, а защо не и за кратка дрямка.

 

Ъглов разтегателен диван BONO

Ъглов разтегателен диван BONO

Меки декоративни възглавници

Ъгловият разтегателен диван BONO идва в комплект с 3 големи и една малка декоративни възглавници, които са достатъчно меки, за да ви осигурят оптимален комфорт, докато седите на дивана, но в същото време са достатъчно твърди, за да поддържат гърба ви изправен. Друго ценно качество на възглавниците е, че те не са закрепени (захванати) за корпуса на дивана, което ви два пълна свобода да ги преподреждате и аранжирате според вашите лични предпочитания.

 


Практична ракла за багаж

В сърцето на ъгловия разтегателен диван BONO се скрие функционална и практична ракла за багаж, в която можете да съхранявате всичко – от възглавници и одеяла до книги и списания. А защо не и коледните подаръци за децата. Достъпът до раклата е изключително лесен – трябва просто да повдигнете външния ъгъл на лежанката нагоре и да я издърпате към вас, за да се разкрие пред вас умело прикритата ракла.

Ъглов разтегателен диван BONO

Ъглов разтегателен диван BONO

Функция „Сън“

BONO може бързо и лесно да се преобрази от удобен ъглов диван в просторна спалня с размери 245 x 135 см. Трябва само да повдигнете външния ъгъл на лежанката нагоре и да я издърпате към вас, точно както правите, когато отваряте раклата му, след което да натиснете облегалката на дивана напред. Цялата трансформация ще ви отнеме по-малко от минута!


Малките, но важни детайли

Ъгловият разтегателен диван BONO завършва с два скосени подлакътника, приканващи към почивка и сладка дрямка. Легнете върху дивана, отпуснете глава върху един от двата му подлакътника му и се отдайте на заслужен релакс.

Ъглов разтегателен диван BONO

Ъглов разтегателен диван BONO

Модулен дизайн за безпроблемно транспортиране

Всеки ъглов разтегателен диван BONO се състои от 4 индивидуални модула с компактни размери, което го прави изключително лесен за транспортиране и пренасяне.

 

Техническа информация
 • Общи
 • Вид гарнитура:

  Ъгъл

 • Дизайн по поръчка:

  Да

 • Материал:

  Дамаска

 • Материал конструкция:

  ПДЧ , Дърво

 • Материал пълнеж:

  Пенополиуретан

 • Крака:

  Полипропилен

 • Екстри
 • Функция сън:

  Да

 • Ракла за съхранение:

  Да

 • Възглавници:

  4 бр.

 • Лежанка:

  Универсална

 • Размери
 • Дължина:

  316 см

 • Ширина:

  212 см

 • Височина:

  72 см

 • Височина облегалка:

  34 см

 • Височина седалка от земята:

  38 см

 • Дълбочина на модул:

  90 см

 • Дължина на лежанката:

  197 см

 • Ширина на лежанката:

  121 см

 • Размери легло (в разгърнато положение):

  245 x 135 см

Мнения
Добави мнение
 1. 1 2 3 4 5
© 2003-2020 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Дизайн и програмиране: StudioX