Carmen.bg Carmen.bg

Продукти

Ъглов разтегателен диван LONDON - бежов 04 / тъмно кафяв 06

Ако търсите диван, който да комбинира удобство и функционалност в едно - ъгловият разтегателен диван LONDON е правилният избор за вас! Той ви предлага универсален модулен дизайн, възможност за разтягане (функция „Сън“), просторна ракла за съхранение на багаж, внушителни лежанки и изключително меки възглавници. LONDON е дизайнерски ъглов диван, който се изработва само по поръчка, като имате опции за избор на вида и цвета на използваните материали – дамаска, еко кожа или комбинация от двете. Срокът за изработка е 30 работни дни, а поръчката си можете да направите във всеки един от шоурумите ни в страната (София, Пловдив и Варна).

 • Код: 3540058
 • Наличен
 • Тегло: 142.00 кг

2190.00 лв. 1400.00 лв. с ДДС или 12x 130.67 лв. на месец

Промоцията изтича след: 0 Дни 0 Час 0 Мин 0 Сек
Подробно описание

Когато желанията се превърнат в реалност

LONDON е дизайнерски ъглов разтегателен диван, създаден, за да отговори на най-високите ви критерии и стандарти. Вие решавате с какъв тип дамаска да бъде тапициран, както и нейния цвят, като имате възможност да избирате измежду над 60 цвята дамаска и над 10 цвята еко кожа. Можете да се спрете както на един цвят и една материя, така и на комбинация от различни цветове и материи.

Срокът за изработка на дивана е 30 работни дни, а поръчката си можете да направите във всеки от шоурумите ни в страната (София, Пловдив и Варна).

* Цените посочени в сайта са за дивани изработени с дамаски от 1-ва и 2-ра категория, способни да издържат на 50 000 до 100 000 цикъла на триене по скалата на Martindale.

 

Ъглов разтегателен диван LONDON

Ъглов разтегателен диван LONDON

Материали с европейско качество

Ъгловият разтегателен диван LONDON се произвежда в Полша само от материали, отговарящи на европейските норми и стандарти за качество.

Корпусът на модела е изработен от ПДЧ и масивна дървесина с изключителна здравина. Пълнежът на седалките и облегалките е от висококачествен пенополиуретан. Този материал се характеризира с изключителна издръжливост и голяма еластичност. Той може както да обгърне всяка извивка на вашето тяло, докато седите на дивана, така и веднага да възстанови първоначалната си форма, още щом станете от дивана. Всичко това означава едно – седалките на вашия диван LONDON ще бъдат винаги съвършено гладки – без дупки, без „дупенца“ и без неприятни неравности.


Край на притесненията от петна и разливане

При поръчка на ъглов диван LONDON имате богат избор от различни видове дамаски и цветове, а освен това може да се възползвате и от две изключително важни предимства. Част от дамаските са водоустойчиви благодарение на използваната при изработката им waterproof технология – това означава, че течностите се разливат, но не попиват в тях. Така диванът ви ще остане сух и защитен, дори ако случайно разлеете нещо върху него.

Друга част от дамаските разполагат с easy clean технология, която позволява премахването на почти всяко петно с помощта на малко вода и чиста кърпа. Потъркайте с тях в кръгови движения изцапаното място и бързо и лесно ще заличите следите от неприятния инцидент.

Избрана селекция от дамаски комбинира и двете технологии – waterproof и easy clean.

Ъглов разтегателен диван LONDON

Ъглов разтегателен диван LONDON

Универсален модулен дизайн

Всеки елемент на ъгловия диван LONDON – от подлакътниците до лежанките – е универсален. Това означава, че можете да разменяте както местата на двата подлакътника, така и позициите на двете лежанки. Това на практика ви позволява да променяте ъгъла на дивана – от ляв на десен и обратното – според вашите нужди и свободното място, с което разполагате в дома ви.


Безкрайни лежанки

Ъгловият разтегателен диван LONDON разполага с две извънредно големи лежанки, подходящи както за гледане на телевизия и четене на книга, така и за лека дрямка или тотален релакс. Всяка от лежанките може безпроблемно да побере двама легнали човека едновременно.

Ъглов разтегателен диван LONDON

Ъглов разтегателен диван LONDON

Изкушаващо меки възглавници

Ъгловият разтегателен диван LONDON е декориран с 3 големи и 2 малки изкушаващо меки възглавници, примамващи ви в неговата уютна прегръдка. Всяка възглавница е отделен модул, т.е. не е захваната по никакъв начин към седалката или облегалката на дивана. Така имате възможност да ги преподреждате и аранжирате според вашите лични предпочитания.


Обемна ракла за багаж

Вече има къде да прибирате излишните вещи! Дълбоко в сърцето на ъгловия диван LONDON се крие обемна ракла за съхранение с голяма вместимост. В нея можете да съхранявате почти всичко – от одеяла, спално бельо и дрехи до играчки, книги и списания.

Раклата е оборудвана с 6 вентилационни отвора, осигуряващи постоянна циркулация на въздуха във вътрешността й. Така се възпрепятства натрупването на влага и мухъл по повърхността на съхраняваните в раклата предмети.

Удобен механизъм позволява само с леко повдигане на външния ъгъл на лежанката и издърпване към вас да достъпите вътрешността на раклата.

Ъглов разтегателен диван LONDON

Ъглов разтегателен диван LONDON

Функция Сън

Безкрайните лежанки на ъгловия разтегателен диван LONDON могат бързо и лесно да се превърнат в огромна спалня с размери 154 х 260 см. Трябва само да повдигнете външния ъгъл на лежанката нагоре и да я издърпате към вас, точно както правите, когато отваряте раклата му, след което да натиснете облегалката на дивана напред. Цялата трансформация ще ви отнеме по-малко от минута!


Скосени подлакътници

Ъгловият разтегателен диван LONDON завършва с два скосени подлакътника, приканващи към почивка и сладка дрямка. Легнете върху дивана, отпуснете глава върху един от двата му подлакътника и се отдайте на заслужен релакс.
Ъглов разтегателен диван LONDON

Ъглов разтегателен диван LONDON

Модулен дизайн за безпроблемно транспортиране

Всеки ъглов разтегателен диван LONDON се състои от 4 индивидуални модула с компактни размери, което го прави изключително лесен за транспортиране и пренасяне.

 

Техническа информация
 • Общи
 • Вид гарнитура:

  Ъгъл

 • Дизайн по поръчка:

  Да

 • Материал:

  Дамаска

 • Материал конструкция:

  ПДЧ , Дърво

 • Материал пълнеж:

  Пенополиуретан

 • Крака:

  Полипропилен

 • Екстри
 • Функция сън:

  Да

 • Ракла за съхранение:

  Да

 • Възглавници:

  5 бр.

 • Лежанка:

  Универсална

 • Размери
 • Дължина:

  306 см

 • Ширина:

  208 см

 • Височина:

  70 см

 • Височина облегалка:

  32 см

 • Височина седалка от земята:

  38 см

 • Дълбочина на модул:

  88 см

 • Дължина на лежанката:

  190 см

 • Ширина на лежанката:

  120 см

 • Размери легло (в разгърнато положение):

  154 х 260 см

Мнения
Добави мнение
 1. 1 2 3 4 5
© 2003-2019 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Дизайн и програмиране: StudioX