Ъглов разтегателен диван HUGO - светло син 72 / бял 1

Понесете се на вълните на комфорта и хармонията с ъгловия разтегателен диван HUGO. Със своята форма, наподобяваща ладия, HUGO ще отговори и на най-смелите ви очаквания. HUGO е дизайнерски ъглов диван, разполагащ с функция за разтягане (функция „Сън“), просторна ракла за съхранение на багаж и осем изключително меки и пухкави възглавници. Диванът се изработва само по поръчка, като имате опции за избор както на позицията на лежанката, така и на вида и цвета на дамаската – дамаска, еко кожа или комбинация от двете. Срокът за изработка е от 30 до 50 работни дни, а поръчката си можете да направите във всеки един от шоурумите ни в страната (София, Пловдив и Варна). Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".  

 • Код: 3540051_1
 • В наличност
 • Тегло: 127.00 кг

2800.00 лв. с ДДС или 12x 261.33 лв. на месец

Подробно описание

Отговорът на всички ваши очаквания

HUGO е ъглов разтегателен диван, който се изработва само по поръчка. Вие решавате с какъв ъгъл да бъде изработен – ляв или десен, с какъв тип дамаска да бъде тапициран, както и в какъв цвят да бъде решен, като имате възможност да избирате измежду над 60 цвята дамаска и над 10 цвята еко кожа. Можете да се спрете както на един цвят и една материя, така и на комбинация от различни цветове и материи.

Срокът за изработка на дивана е от 30 до 50 работни дни, а поръчката си можете да направите във всеки от шоурумите ни в страната (София, Пловдив и Варна).

*Поради извънредната обстановка, предизвикана от разпространението на Covid-19, фирмата не може да се ангажира с обичайните срокове за поръчка.

* Позицията на ъгъла (лежанката) – лява или дясна, се определя, като застанете фронтално срещу него. Ако лежанката е от лявата ви страна, ъгълът е ляв. Ако лежанката е от дясната ви страна, ъгълът е десен.

* Цената на дивана може да варира в зависимост от вида и категорията на избраната дамаска. 

Дизайнерски ъглов разтегателен диван HUGO

Ъглов разтегателен диван HUGO

Безупречно качество на материалите

Ъгловият разтегателен диван HUGO се произвежда в Полша в пълно съответствие с европейските стандарти за качество на материалите.

Използваните в конструкцията на модела висококачествено ПДЧ и масивна дървесина са гаранция за здравината и издръжливостта й във времето, докато пълнежът от висококачествен пенополиуретан, отличаващ се с голяма еластичност, не позволява появата на неприятни неравности и деформации по лежанките.

Моделът се изработва от подбрани дамаски в различни категории, които издържат на 30 000 до 100 000 цикъла на триене по скалата на Martindale. Предлага се богата цветова гама от над 60 нюанса, като вие може да изберете най-подходящия цвят или комбинация, спрямо вашия вкус и инетриор.


Край на притесненията от петна и разливане

При поръчка на ъглов диван HUGO имате възможност не само да изберете вида и цвета на дамаската, но и да се възползвате и от две изключително важни предимства. Част от дамаските са водоустойчиви благодарение на използваната при изработката им waterproof технология – това означава, че течностите се разливат, но не попиват в тях. Така диванът ви ще остане сух и защитен, дори ако случайно разлеете нещо върху него.

Друга част от дамаските разполагат с easy clean технология, която позволява премахването на почти всяко петно с помощта на малко вода и чиста кърпа. Потъркайте с тях в кръгови движения изцапаното място и бързо и лесно ще заличите следите от неприятния инцидент.

Избрана селекция от дамаски комбинира и двете технологии – waterproof и easy clean.

 

Запознайте се с удобната ракла за съхранение на ъгловия разтегателен диван HUGO

Ъглов разтегателен диван HUGO

Удобна ракла за багаж

Ъгловият разтегателен диван HUGO притежава просторната ракла за багаж, деликатно скрита под неговата лежанка. Удобен механизъм позволява с леко повдигане на лежанката и без никакви усилия да отворите раклата и да  приберете всичко, което не ви е нужно във момента. Затварянето на раклата става със същата лекота.

Раклата разполага и с 4 вентилационни отвора, които осигуряват постоянна циркулация на въздуха във вътрешността й и не позволяват образуването на мухъл или задържането на неприятни миризми.


Функция „Сън“

HUGO може бързо и лесно да се преобрази от удобен ъглов диван в просторна спалня с размери 234 x 128 см. Трябва само да повдигнете седалката на дивана и да я издърпате към вас, точно както правите, когато отваряте раклата му, след което да натиснете облегалката на дивана напред. Цялата трансформация ще ви отнеме по-малко от минута!

Ъглов разтегателен диван HUGO

Ъглов разтегателен диван HUGO

Меки и пухкави възглавници за несравним комфорт

Стилната визия на ъгловия диван HUGO се допълва от елегантните декоративните възглавници към него. Диванът разполага с 8 изключително меки и удобни възглавници с квадратна форма, решени в два различни размера. Възглавниците не са захванати към дивана. Това ви дава пълната свобода да ги размествате и преподреждате, така че да си доставите максимално удобство и комфорт.


Безпроблемно транспортиране

Един от проблемите при покупка на ъглов диван е неговото транспортиране, поради неговите големи габаритни размери и тегло. С ъгловия разтегателен диван HUGO няма да се сблъскате с такива затруднения, защото той се доставя на два самостоятелно опаковани модула – удобни както за транспортиране, така и за пренасяне.

Ъглов разтегателен диван HUGO

Техническа информация

 • Общи
 • Вид гарнитура:

  Ъгъл

 • Дизайн по поръчка:

  Да

 • Материал:

  Дамаска , Еко кожа

 • Материал конструкция:

  ПДЧ , Дърво

 • Материал пълнеж:

  Пенополиуретан

 • Крака:

  Хром

 • Екстри
 • Функция сън:

  Да

 • Ракла за съхранение:

  Да

 • Възглавници:

  8 бр.

 • Лежанка:

  Лява / дясна

 • Размери
 • Дължина:

  290 см

 • Ширина:

  183 см

 • Височина:

  70 см

 • Височина облегалка:

  30 см

 • Височина седалка от земята:

  40 см

 • Дълбочина на модул:

  85 см

 • Дължина на лежанката:

  160 см

 • Ширина на лежанката:

  130 см

 • Размери легло (в разгърнато положение):

  234 x 128 см

Мнения

Добави мнение
 1. 1 2 3 4 5
© 2003-2021 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Carmen.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. Продължавайки да ползвате сайта ни, Вие се съгласявате с това. Още информация
Чат с нас!