Меню
Продукти

 

Шоурум Пловдив

 

шоурум мебели Carmen Пловдив

 

През 2014 година отваря врати първият специализиран шоурум за мебели Carmen в град Пловдив.  В него може да разгледате над 100 модела офис столове, изобилие от трапезни маси и столове, спални от естествена кожа и дамаска, както и да се настаните удобно на някой от многото ъглови дивани или да тествате релакс мебелите. Шоурумът е част от търговския комплекс на Биттел и разполага с удобен паркинг за своите клиенти.


 

Шоурум София

 

Шоурум мебели Carmen София

 

Най-големият шоурум на мебели Carmen се намира в София и е част от построения през 2018 година търговски център на Биттел. Изложбената площ се простира на 2000 кв.м., разделени на 2 нива. На първият етаж ще откриете богато разнообразие от мека мебел и обзавеждане за офиса, а на втория може да видите още холови гарнитури с реллакс механизъм, луксозни спални и разнообразие от трапезни мебели.


 

Шоурум Варна

 

Шоурум мебели Carmen Варна

 

Жителите на морската столица могат да видят част от колекцията на мебели Carmen в шоурума на Биттел, който се намира на втори етаж от сградата на магазин Алати. Всички мебели, които не са изложени на място, могат да бъдат поръчани и получени там.


 

Шоурум Бургас

 

Шоруми мебели Carmen

 

Мебели Carmen ще откриете също и в шоурума на Биттел в град Бургас. Там може да видите и тествате част от моделите, както и да се възползвате от опцията за онлайн поръчка и получаване на място.


 

Професионално и внимателно отношение към клиента

 

Шоруми мебели Carmen

 

При нас ще намерите висок клас обзавеждане и любезно, и коректно отношение. В шоурумите ни може да видите и тествате много от мебелите, както и да се посъветвате с нашите професионални консултанти. Те с радост ще ви помогнат да намерите най-доброто решение за вашия дом или офис и ще ви окажат пълно съдействие за поръчка на модели с дизайн по избор.

 

 

© 2003-2022 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Carmen.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. Продължавайки да ползвате сайта ни, Вие се съгласявате с това. Още информация
Чат с нас!