Меню
Продукти

Пейки

Мебели Carmen предлага различни видове пейки. Моделите от тази серия са практично решение за чакалня на различни обществени места, както и за съблекални. Този тип пейки се характеризират с изключителна здравина и устойчивост, а надеждните им основи гарантират тяхната стабилност.

Прочети повече

Пейки от първокласни материали

Пейки, изработени с изключително внимание към детайла, гарантират издръжливост и комфорт за дълго време. Перфектното допълнение към всяко пространство. Всички модели са изработени от устойчиви и лесни за поддръжка материали, затова са перфектни за общи помещения. Налични в различни размери и конфигурации, нашите пейки разполагат с до няколко места, което ги прави идеални за пространства с всякакъв размер и разположение.

Пейки Carmen
Пейки Carmen

Висококачествени посетителски пейки за чакални

Превърнете приемната или чакалнята си в приветливо място, в което всеки гост да се чувства удобно. Независимо дали обзавеждате фоайе на малък офис или оживена корпоративна централа, нашите пейки за посетители предлагат перфектното съчетание от стил, комфорт и функционалност. Елегантният и модерен дизайн на посетителски пейки Carmen добавя нотка изтънченост към всяко пространство, докато разнообразните конфигурации ви позволяват да настаните различен брой гости с лекота. Те осигуряват достатъчно пространство за двама души, които могат да се отпуснат и да разговарят удобно и може да избирате модели с различен брой места, които пасват най-добре на вашето пространство. Независимо дали оборудвате чакалня, фоайе или обществено пространство, всяка една посетителска пейка със сигурност ще направи трайно впечатление на вашите гости.

Пейки за съблекалня - функционални и издръжливи

Създайте спокойна и организирана зона с нашите пейки за съблекалня. Независимо дали оборудвате фитнес зали, училища или производствени предприятия, те са перфектния баланс на комфорт, издръжливост и функционалност. Изработени са от висококачествени материали, които издържат на ежедневна употреба от голям брой хора. Те са със стабилна основа от метал, която има и допълнително антикорозионно покритие, гарантиращо издръжливост и дългосрочна експлоатация. За седалки може да избирате между няколко материала:

  • Термо аспен - специално обработен дървен материал, който издържа на влага и високи температури.
  • Иглолистна дървесина - естествената текстура осигурява удобство и приятно усещане за ползвателите.
Пейки Carmen
© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Carmen.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!