Меню
Продукти

 

Складова база Пловдив

 

складова база мебели Carmen Пловдив

 

Мебели Carmen разполага със собствена складова база от над 5000 кв.м в гр. Пловдив. Това позволява поддържането на големи наличности от различните модели, което означава, че може да изберете и вземете своите нови мебели бързо, без да се налага да чакате месеци за доставка. Управлението и организацията в складовете се осъществява с помощта на модерно оборудване и съвременен софтуер. 


 

Складова база София

 

складова база мебели Carmen

 

Шоурумът на мебели Carmen в София също има самостоятелна складова база на 3 нива с обща площ около 4500 кв.м. Добрите условия за съхранение и използването на професионална техника в склада гарантират запазването на качеството на мебелите.


 

Организирана логистична дейност

 

Мебели Carmen логистика

 

За да осигури безпроблемна доставка във възможно най-кратки срокове, мебели Carmen използва собствен транспорт, както и услугите на най-големите куриерски фирми в страната.

 

 

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Carmen.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!