Меню
Продукти

Трапезни столове

Трапезните столове Carmen са стилни и удобни решения за Вашата трапезария. От съществено значение е те да са меки, комфортни и практични, за да предразполагат към спокойна и хармонична обстановка. Изборът на трапезна маса е важен, защото цялото семейство се събира около нея, но да избереш подходящи столове за близки и приятели е голямо предизвикателство. Предоставяме богат асортимент от трапезни столове Carmen, които ще удовлетворят и най-взискателните потребности.

Прочети повече

Удобство или дизайн, а защо не и двете?

Изборът на подходящите трапезни столове е изключително важен за цялостния вид на вашата трапезария и интериора на вашия дом. Предлагаме трапезни столове в различни цветове и дизайн, за да ви предоставим възможност да аранжирате сами вашата трапезария. Превърнете мястото, където се събирате със семейството и приятелите, в уютен кът, изпълнен с хармонична и позитивна атмосфера. Те са специално произведени, за да внесат комфорт, стил и модерна визия във всеки дом. Перфектно се съчетават с трапезни маси от серия Carmen, като придават едновременно завършеност на обзавеждането и безкрайно чувство за спокойствие. Различните материали, от които са изработени предлаганите маси и столове, се поддържат лесно и бързо и ви спестяват време, за да се насладите на прекрасната атмосфера във вашата трапезария.

Трапезни столове За щастие вече не е необходимо да правите компромис с едното за сметка на другото! Трапезните столове Carmen са едновременно стилни и комфортни. Независимо дали ще ги използвате при официален повод или ежедневно събиране със семейството, те ще ви осигурят лукс, удобство, хармония и спокойствие. Изключително практични са за всеки повод, празник, формална вечеря, дори за сутрешното кафе. Благодарение на високите качества и стилния дизайн на трапезните столове Carmen вие ще претворите пространството във вашата трапезария. Избирайки комфортни столове, автоматично избирате и модерен дизайн. Залагайки на дизайна, залагате и на удобството, което предлагат трапезните столове Carmen.

 


Трапезни столове
Колко стола са необходими в интериора

Броят трапезни столове, от които се нуждаете, зависи пряко от големината на вашата трапезна маса. Добре е да предвидите достатъчно място за всеки трапезен стол, така че вие и вашите гости да се чувствате удобно. Броят трапезни столове зависи също от модела на вашата трапезна маса. Ако разполагате с разтегателна трапезна маса трябва да осигурите столове и за допълнителните места при използването на пълния ѝ капацитет. Съвременният интериорен дизайн предоставя изключителната възможност да избирате сами както моделите на вашите трапезни маси и столове, така и броя им според индивидуалните си нужди.

 


Трапезни столове
Елемент дърво или метал за вашата трапезария?

Отново ви предоставяме възможност да изберете най-подходящия материал според личния си вкус и съобразно обзавеждането във вашата трапезария. Трапезни столове Carmen, изработени от дърво, ще внесат уют и класически стил във всеки дом. Идеално се съчетават с други дървени елементи от интериора ви. Столове Carmen, произведени от метал, са творения на съвременния дизайн и ще придадат модерна атмосфера в съчетание с незаменим комфорт. Предпочитанията ви към материал за вашите трапезни столове трябва да е съобразен с избраната трапезна маса. Перфектното съчетание е вашите трапезни маси и столове да бъдат изработени от един и същи материал.

 


Трапезни столове
А защо не бар плот и бар столове?

Бар плотовете и съответните бар столове обикновено са по-високи от повечето кухненски маси и столове. Трапезни столове от серия Carmen са проектирани специално за всяка една трапезна маса, така че да си съответстват по височина. Бар столове от серия Carmen са проектирани така, че да подхождат както на ниски и високи бар плотове, така и на предлаганите от нас трапезни маси. Изключителното и неповторимо съчетание на маси и столове ще промени изцяло вашата трапезария и ще я превърне в едно от уютните местенца, където ще искате да прекарвате все повече и повече време. Доверете се на вътрешното си чувство за комфорт, практичност и модерна визия, като изберете трапезни маси и столове Carmen или бар столове от същата серия.

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Carmen.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!