Меню
Продукти

Трапезни маси

Трапезните маси Carmen притежават елегантен дизайн с изящни линии. Предлагаме разнообразие от модели, материали и цветове за Вашата трапезария. Различните комбинации между дърво, метал и стъкло изпълват атмосферата със свежест, а декоративните елементи придават творчество и креативност. Някои от моделите са снабдени с разтегателен механизъм, благодарение на който вашата трапезна маса ще събере цялото ви семейство и всички приятели.

Прочети повече

Изберете най-подходящия размер трапезна маса според стаята

Трапезната маса е изключително важен елемент от интериорния дизайн в дома ви. Тя може да служи като ежедневно място за срещи на цялото семейство - там, където най-близките ви хора се събират, за да отпразнуват различни събития. Изборът на маса измежду толкова голямо разнообразие може да бъде забавно и вълнуващо преживяване. Мебели Carmen предлага идеалното решение за всяка трапезария, независимо дали искате да освежите интериора или завършвате новия си дом. Поканете лукса, комфорта и съвременния дизайн да се настанят трайно в дома ви, като се доверите на качествата и функционалността на трапезни маси Carmen.

Трапезни маси Трапезните маси Carmen се предлагат в различни размери, затова се уверете, че избирате най-подходящата спрямо пространството, с което разполагате. Преди да изберете съответната кухненска маса, е добре да вземете предвид размерите на вашата трапезария. Предварително съобразете размерите на избрания модел спрямо пространството, така че около нея да има място за трапезни столове, които трябва да могат свободно да се придвижват. За максимално удобство оставете поне 120 см разстояние между ръба на масата и стената или най-близката мебел. Почувствайте свободата да аранжирате мечтаната трапезария за вашият дом според личните си виждания за стил, удобство и практичност.

 


Трапезни маси Обмислете за колко човека искате да е вашата кухненска маса

Ако вкусовете ви за забавление включват най-близки приятели и семейство, тогава и малка трапезна маса ще ви свърши работа. Ако разполагате с по-голямо пространство и често каните гости, обмислете варианта за разтегателна трапезна маса, която разполага с допълнителен плот. Общото правило гласи, че е добре да си изберете маса, която осигурява 60 см пространство за всяка чиния.

 


Трапезни маси
Намерете най-добрата форма на своята маса за кухня

Капацитетът и начинът, по който дадена трапезна маса изпълва пространството, зависят от нейната форма и дизайн.

  • Кръгла маса за хранене насърчава разговорите, защото хората се чувстват в равнопоставени позиции. Тя е чудесна за създаване и поддържане на социална и приятелска атмосфера.
  • Малките квадратни трапезни маси са идеални за малки групи от хора.
  • Овална трапезна маса създава стил и уют в голяма стая и може да побере повече хора.
  • Правоъгълните маси придават усещане за формална обстановка, независимо от повода.

Благодарение на изключително богатото разнообразие от форми, размери и дизайн на трапезни маси Carmen вие ще вземете оптимално решение за вашето обзавеждане.

 


Трапезни маси
Изберете подходящия дизайн и стил на своята трапезна маса

Мебели Carmen ви предоставят богат избор на цветове и дизайн съобразно вашия личен вкус към обзавеждането. Съвременният интериорен дизайн се развива с бързи темпове, което неминуемо се отразява на материалите, вложени в предлаганите от нас трапезни маси.  Благодарение на изискания им дизайн те могат да се впишат със своята класа при всеки тържествен и формален повод. Изборът на подходяща маса за хранене е израз на индивидуалния ви стил и разбиране.

 


Трапезни маси
Перфектно съчетание на маса и трапезни столове

Завършете идеалната комбинация за вашата трапезария, като съчетаете избраната трапезна маса с подходящите столове. Изборът е от изключително значение от гледна точка на функционалност, практичност, удобство, стилна визия и най-вече лично удовлетворение от постигнатото съвършенство. Асортиментът на трапезни столове е също толкова богат, както и на трапезни маси, което е гаранция за успешно съчетание съобразно материали, форми, дизайн, нюанси и размери. Бъдете архитект на собственото си обзавеждане с трапезни маси и столове от серия Carmen.

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Carmen.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!