Меню
Продукти

За деца

Мебели Carmen представя различни варианти за цялостно обзавеждане за детска стая. В колекцията ни ще откриете подходящи мебели за момчета и момичета, разделени в тематични серии. Разгледайте разнообразие от гардероби, легла тип къща, скринове и етажерки, двукрилни и трикрилни гардероби, бюра и различни аксесоари. Превърнете стаята на детето във вълшебно царство, където всеки кът разказва история.

Прочети повече

Как да изберем правилните детски мебели

Когато създаваме благоприятна среда за децата, изборът на правилните мебели е от решаващо значение. Затова, когато сте в търсене на обзавеждане за детска стая, трябва да имате предвид няколко основни фактора:

● Търсете качествени и безопасни материали, които могат да издържат на енергична игра и ежедневно използване.
● Децата са по-склонни да използват и да се радват на мебели, които отговарят на техните лични вкусове и интереси. Затова не подценявайте тематичния дизайн.

Детско обзавеждане
Детско обзавеждане

Комфортни и приказни легла

Изборът на правилното легло за вашето дете не е толкова лесна задача, колкото звучи. Трябва да създадете безопасно и удобно пространство, където те могат да си почиват, мечтаят и растат. Нашата колекция включва от класически до Монтесори легла във формата на къща - тази мебел може изцяло да промени детската стая. Всяко легло е изработено от качествени материали с нетоксично покритие, за да се гарантира безопасност и издръжливост.

Универсални и функционални бюра за учене

Докато детето ви расте, наличието на специално място за учене става неизменна част от неговата стая. Нашата гама от детски бюра е проектирана да осигури удобно и продуктивно пространство. От компактни бюра за малки помещения до по-големи с различен брой чекмеджета, мебели Carmen предлага опции, които да отговорят на нуждите на малчугана. Всяко бюро е ергономично проектирано да поддържа добра стойка и концентрация, като помага на детето ви да остане фокусирано и организирано, докато учи и твори.

Детско обзавеждане
Детско обзавеждане

Ефективни решения за съхранение

Да поддържате детската стая подредена може да е трудна задача, но с нашите решения за съхранение ще забравите за това. В серията детско обзавеждане ще откриете функционални еднокрилни, двукрилни и трикрилни гардероби с приказен дизайн, проектирани да пасват на различни по големина помещения. Разгледайте и нашите етажерки и скринове, за да съхранявате играчки, книги и различни вещи.

 

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Carmen.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!