Меню
Продукти

Трапезария

Мебели Carmen за обзавеждане на трапезария включват трапезни маси и трапезни столове, както и няколко модела комплект маса с 4 стола. Дизайнът им позволява да се съчетават в различни комбинации според стила на обзавеждане. Трапезни маси и столове Carmen притежават модерен творчески дух. Удобни и функционални, те допринасят за уюта и хармонията във вашата трапезария. Различните модели, цветови гами и материали предоставят възможност всеки да избере най-подходящите маси и столове.

Прочети повече

Как да изберем подходящи мебели за трапезария

При избора на обзавеждане за трапезария има няколко важни неща, които трябва да се вземат под внимание. На първо място - с какво пространство разполагате. Големината на стаята и начинът ви на живот са от решаващо значение. Ако имате голямо семейство или често събирате приятели вкъщи, то може да се насочите към разтегателни трапезни маси, както и да изберете подходящи трапезни столове.

Не на последно място, обзавеждането трябва да отговаря и на цялостния интериор и вашия вкус за стил и цветове, особено ако трапезарията и всекидневната ви са свързани, както е в повечето нови и модерни жилища. Там ще прекарвате най-много време, когато сте у дома, затова няма място за компромиси.

 

Трапезария мебели Carmen
Трапезария мебели Carmen

Трапезни маси за всеки интериор

Мебели Carmen предлага голямо разнообразие от трапезни маси. При нас ще откриете модели в различен стил – с кръгъл или правоъгълен плот, със стандартни крака или с разчупена основа в интересни форми. За любителите на модерните интериорни решения има маси от керамика и метал, а за тези, които предпочитат дизайн с елементи близки до природата, има модели от МДФ с дървесни шарки.

Трапезната маса в дома на едно семейство се превръща в нещо повече от мебел. С нея започва и завършва всеки ден – със закуската на децата и с разговорите по време на вечеря. На нея вероятно ще посрещнете много празници и поводи за наздравици с най-близките хора. Ето защо изборът на маса за трапезария е решение, което си струва да обмислите добре.

 

Изберете своите трапезни столове

Интериорните тенденции се променят бързо, особено що се отнася до трапезните столове. Моделите с дървени облегалки „дадоха път“ на по-нови, при чиито дизайн се залага на мекота и комфорт. Изменят се също и формите на краката на столовете за трапезария, за да се постигне по-разчупена и модерна визия. В стремежа да ги направят по-удобни, дизайнерите на мебели добавят и функция за въртене на седалката. Мебели Carmen следи тенденциите и се стреми да предлага винаги актуални модели, както и да предостави голямо разнообразие от цветове и дамаски, защото именно така можете да създадете повече настроение и уют в дома си.

Трапезни столове с 360 ° въртене - тази функция позволява да се движите спокойно, бързо и лесно във всяка една посока.
Трапезни столове с подлакътници - те предлагат необходимото удобство и опора за ръцете.

 

Трапезария мебели Carmen
трапезария мебели Carmen

Бар столове и маси за всяка трапезария

Когато говорим за трапезария, в съзнанието ни изниква класическата представа за стая с голяма маса и много столове, но често в модерните домове не изглежда точно така. Все повече хора търсят бар столове и маси като алтернатива на традиционните трапезни мебели или като възможност да оформят още един кът за хапване набързо. Ако и вие сте се насочили към този тип мебели, вижте всички предложения на нашия сайт или посетете някой от шоурумите ни в страната.

 

 

 

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Carmen.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!