Меню
Продукти

Офис столове

Офис столове от серия Carmen включват луксозни президентски столове, работни и посетителски столове, детски столове, офис кресла и геймърски столове. Всяка една категория се отличава със стилен дизайн, необходим за всяко офис и детско обзавеждане. Практични и удобни, офис столове Carmen допринасят за здравословната среда, така нужна за приятното протичане на работния ден. Ергономичните извивки на облегалките, меките и удобни седалки, разнообразните материи и модели ще удовлетворят и най-взискателните изисквания за комфорт.

Прочети повече

Как да изберем ергономичен офис стол?

офис столовеСъвременният ергономичен офис стол трябва да има не само ергономична извивка, която да поддържа тялото изправено, но и да отговаря на индивидуалните специфики на всеки отделен човек. Основно изискване на всеки офис стол е да осигури стабилна опора на тялото и същевременно да предоставя свобода да се движите, докато стоите и работите. За да бъде работният процес в офиса продуктивен, креативен и спокоен, трябва да адаптирате работната среда и вашето обзавеждане за офис към индивидуалните потребности на всички служители. Благодарение на столове за офис от серия Carmen вие ще преобразите пространството на работното място и ще създадете една творческа и ведра атмосфера. Изборът на добър ергономичен офис стол е от съществено значение за повишаване на концентрацията и ефективността на всеки отделен индивид. Удобството и функционалността на всеки един стол влияе на продуктивността независимо дали работите, творите, пишете, четете или просто си стоите. Днес, в забързаното ни ежедневие повечето хора прекарват голяма част от времето си на своят офис стол. Той дори се е превърнал в неизменна част от живота ни. Затова качества като удобство, практичност и най-вече ергономичност са основни при проектирането на всеки модел офис стол от серия Carmen. Със своите безупречни характеристики те не само че се грижат за вашето здравословно състояние, като поддържат структурата на тялото ви изправена, но и ви дават възможност да релаксирате спокойно назад в момент на почивка. Осигурете си емоционално спокойствие и продуктивна работна среда. Основните направления, по които работят инженерните и дизайнерски екипи, целят усъвършенстване на комфорта и анатомичната опора на тялото, подобряване на кръвообращението чрез повишаване на здравословния ефект и постигане на по-висока ефективност и продуктивност.

 

 

офис столовеI. Удобство
Основната цел на всеки ергономичният офис стол е да ви създаде безкрайно удобство по време на работа. Всеки един елемент от самия стол – седалка, облегалка, подлакътници, както и вградените функции за регулиране на височина, позиция и мобилност се грижат за вашия комфорт през цялото време, докато стоите. Произведени с усет към най-фините извивки на вашето тяло и грижа към вашия гръбначен стълб, офис столовете Carmen ще задоволят и най-високите изисквания за удобство и правилен стоеж. Създаването на здравословна работна среда не е просто каприз, а необходимост от първостепенно значение. Благодарение на столове за офис Carmen вие ще си изградите навика да поддържате изправената позиция, а дългите часове на работното място ще се превърнат в мимолетно удоволствие. Изпитайте удовлетворението от добре свършената работа и се насладете на комфорта на офисни столове от серия Carmen.

 


офис столовеII. Опора за гърба
Основно за успешното ви представяне на работа са здравето и комфортът на гръбначния ви стълб, позата ви и защитата от ненужна болка във врата. Добрият офис стол е проектиран и създаден, така че да осигурява достатъчна опора за гърба ви през цялото време и във всички позиции (независимо дали сте наведени напред, облегнати назад или седите изправени). Един стол не е ергономичен, ако не осигурява на гърба ви здравословна и удобна позиция.

 


офис столовеIII. По-добро кръвообращение

Доброто кръвообращение е непосредствено свързано с естествената позиция на тялото, която не натоварва гръбначния стълб. Човешкото тяло трудно може да издържи дълго време в една поза, а съвременното ни ежедневие е свързано с часове наред пред компютъра в офиса. Затова изборът на стол за компютър влияе пряко върху здравословното и емоционалното състояние на всеки човек. Движението е естествен импулс за човешкото тяло, затова всеки ергономичен офис стол трябва да осигурява на стоящия достатъчно свобода на движение. Чрез активните пози, които заемате по време на стоеж, вие активирате мускулите в областта на гърба и кръста. От друга страна гръбнакът, ставите и сухожилията се освобождават от статичното натоварване. Всяка една промяна в позицията на тялото подобрява кръвообращението, захранва с кислород клетките, стимулира умствената дейност и повишава работоспособността. Съвременните столове за офис Carmen са проектирани съобразно най-взискателните критерии за удобство и здравословен начин на живот и работа. Те са едни от най-търсените столове за офис, защото са създадени с любов, за да ви служат с любов.

 


офис столовеIV. По-висока продуктивност
Всички проучвания, изследвания и въвеждане на иновативни решения по отношение на ергономичността на всеки офис стол са свързани с повишаване на работоспособността и продуктивността. Усъвършенстваните функции, дизайн и комфорт, предизвикват като резултат по-висок капацитет на полезно действие на работещия човек. В забързаното ни съвремие е от съществено значение да съчетаем работния процес със създаване на здравословна и спокойна среда. Благодарение на незаменимите качества на столове Carmen вие ще се почувствате енергизирани и мотивирани за ежедневните дейности и едновременно отпочинали и релаксирани. Предлаганите от нас столове за офис не само ще подобрят вашата работоспособност, но и ще повлияят положително и върху емоционалното ви състояние.

Думата „ергономия“ има гръцки произход и произлиза от: ergon – труд, работя и nomos – закони. Можем да обобщим кратко, че ергономия означава правила, норми за труда. В по-широк смисъл ергономията е наука за оптимизиране дейността на човека чрез постигане на по-високи резултати в конкретната човешка дейност и едновременно с това: запазване здравето на човек и развитие на творческите му възможности. Тази комплексна наука изучава човека и неговия труд, като изследва техническите аспекти на връзката между служители, работна среда и взаимоотношението между тях. Основен предмет на ергономията са факторите, които влияят върху дейността на човека, както и адаптирането и усъвършенстването им към индивидуалните потребности на всеки човек.

 


За да изберете подходящия за вас ергономичен офис стол, е необходимо да следвате единствено индивидуалните си потребности съобразно специфични физически особености, както и вкусовите си предпочитания. Разнообразието от модели, които предлагаме, е изключително голямо, затова ви предлагаме няколко насочващи правила, които ще ви бъдат полезни при избора на вашия стол.

офис столове1. Основа
Всяка една основа/база се характеризира със здравина и стабилност на напрежение. Предоставяме ви възможност да изберете основа с или без колелца, които ви позволяват да се придвижвате свободно в помещението. Обърнете също така внимание и на колелцата и ги изберете в зависимост от настилката в стаята. Неподходящите колелца е възможно да надраскват подовата повърхност. Carmen предлага модели, подходящи за различни настилки или повърхности, предназначени да удовлетворят и най-претенциозните вкусове.

 


офис столове2. Облегалка

Облегалката е най-важният елемент при избор на ергономичен офис стол. Добре е тя да осигурява стабилна опора за гърба и едновременно с това да ви позволява свободно движение в седнало положение. Продължителното стоене много често влияе върху естествената позиция на гръбначния стълб и в един момент се създава нежелано напрежение в гърба и кръста. Добрият офис стол притежава функции за регулиране на облегалката, които позволяват да я нагласите според собствените си извивки и форми. Регулирайте облегалката, така че да не поема по-голямата тежест на гърба ви, а само леко да подпира и поддържа изправения стоеж по време на работа или друга дейност. Добре е краката Ва да са стъпили свободно на пода, без да се образува напрежение към гърба. Офис столовете Carmen се грижат изцяло за вашата структура и ще ви осигурят една здравословна и спокойна работна среда.

 


офис столове3. Облегалки за ръце

Една от най-важните функции на всеки ергономичен офис стол е наличието на подлакътници. Добре е те да са снабдени с регулируеми механизми, защото при правилна настройка те могат да ви освободят от напрежението в китките, раменете, врата и целия гръб. Моделите столове за офис Carmen ви предоставят възможност сами да нагласите височината и положението на облегалките спрямо индивидуалните си потребности и спрямо работната повърхност. Отпуснете нежно ръцете си, освободете напрежението в раменете и врата, проверете дали височината на подлакътниците съответства на височината на вашето бюро, така че да не се създават и най-малките предпоставки за болки от продължителното стоене.

 


офис столове4. Мобилност на седалка

Специалистите препоръчват да променяте позицията на тялото си през деня, за да предпазите мускулите от умора и схващане. Подходящият офис стол може да ви помогне в това начинание с опция за мобилност на седалката. Седалка, която се накланя напред, прехвърля част от тежестта ви към облегалката и по този начин подобрява кръвообращението на мускулите.Всички столове Carmen са произведени с грижа за вас и с основната цел да създадат здравословна среда за работа, която автоматично ще повиши вашата продуктивност и ще се отрази върху развитието на творческите ви способности.

 


офис столове5. Възможност за регулиране

Когато търсите идеалният офис стол, изберете такъв, който ръчно или автоматично се наглася според особеностите на вашата фигура, т.е. търсете стол с възможно най-голяма възможност за регулиране. Независимо дали става въпрос за настройване на седалката, облегалката, подложките за ръце, столът, който се регулира, ще ви позволи да го нагласите според тялото си така, че дългото стоене да не създава проблеми за здравето ви и да ви носи комфорт. Офис столовете Carmen ще удовлетворят и най-високите изисквания по отношение на комфорт и функционалност. Благодарение на механизмите за регулиране и индивидуално настройване на вашият офис стол, вие ще се почувствате привилегировани, а продължителният работен процес ще се превърне в приятно занимание.

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Carmen.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!