Меню
Продукти

Ергономични офис бюра

При нас ще отриете ергономични офис бюра, подходящи както за работната среда, така и за дома. Този тип бюра са чудесен избор за всеки, който прекарва дълги часове на компютъра. Моделите са с електрически повдигащ механизъм и възможност за запаметяване на няколко позиции. С регулируемо бюро Carmen ще промените заседналото ежедневие и ще се радвате на модерно обзавеждане и ползотворна работа.

Прочети повече
Ергономични регулируеми бюра: предимства


Ергономичните регулируеми бюра са създадени за хора, които прекарват дълги часове пред компютъра. Те могат лесно да се повдигат и спускат, за да отговарят на различните височини и предпочитания на потребителите. Това позволява всеки човек да намери идеалната работна позиция, независимо дали седнала или изправена. Редица ползи за здравето също могат да бъдат отбелязани:

  • Редуването на седнало и изправено положение може да намали болките в гърба и неправилната стойка.
  • Периодичното стоене прав по време на работа подобрява кръвообращението и захранва клетките с кислород.
  • Възможността да се сменят позициите помага за справяне с умората и поддържане на продуктивността през целия ден.

Ергономичните регулируеми бюра често идват с различни опции за персонализиране, като програмируеми настройки на паметта за съхраняване на предпочитани височини, табла за клавиатура и стойка за монитор. Това позволява на потребителите да създадат конфигурации, съобразени с техните нужди. Цените за такъв тип работни маси могат да варират значително в зависимост от характеристиките и качеството. 

 

Ергономични регулируеми бюра

Ергономични регулируеми бюра

Видове ергономични регулируеми бюра


Мебели Carmen предлага няколко разновидности от този тип бюра с различни функции. Може да избирате между:

  • Ергономични геймърски бюра със страхотен дизайн, вграден електрически механизъм и сензор против сблъсък. Бързината на мишката е от голяма значение за геймърите, затова обърнете специално внимание на тези с допълнителен пад. 
  • Ергономични работни бюра - те са направени от висококачествени материали и имат стабилна структура, което е особено важно, ако работите с няколко монитора. Сред предложенията на мебели Carmen ще откриете такива, които разполагат с дисплей, USB портове, а бутонът за заключване е практичен за хора, които работят предимно home office и имат малки деца.
  • Детски ергономични бюра с регулируема височина са идеалният избор, който един родител може да направи. Повдигащият механизъм позволява да се управлява височината на бюрото и спрямо ръста на детето. Благодарение на електрическия механизъм височината се регулира бързо и с минимални усилия, а движението е плавно и безшумно. 

 

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Carmen.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!