Меню
Продукти

Ергономични регулируеми бюра

Ергономичните регулируеми бюра с промяна на височината са революционно решение, което ще донесе редица ползи за вашето здраве. С тях можете да работите изправени, което помага за запазване на правилната стойка на гърба, намалява риска от заболявания, причинени от заседнал начин на живот и подобрява концентрацията. 

Прочети повече

Предимствата на ергономичните регулируеми бюра

Ергономичните бюра с регулируем механизъм са идеалния избор за всеки, който прекарва дълги часове пред компютъра и са чудесен помощник в борбата със заседналия начин на живот. Всички модели на мебели Carmen предлагат различни функции като сензори против сблъсък, дисплей, USB портове, контролни панели, възможност за запазване на 4 различни позиции. Другите предимства на регулируемите бюра са ниското ниво на шум, което е изключително важно, особено за офиси и товароносимост до 70 кг – с тях можете да използвате 2 или повече монитора и това няма да е проблем.

 

Ергономичи работни бюра

 

Защо да изберете ергономично регулируемо бюро

Мебели Carmen предлагат голямо разнообразие от ергономични бюра с регулируем механизъм в богата цветова гама, които могат лесно да се съчетаят с различни интериори. Те са удобни и практични и впечатляват с дизайна си – изберете цвета и характеристиките според собствените си предпочитания и нужди. С ергономичното бюро избирате дали да работите седнали или изправени. Офис бюрата са ключова част от мебелите, която може да ви помогне да бъдете по-активни по време на работа. В комбинация с подходящ ергономичен стол ще усетите разликата не само върху здравето си, но и върху професионалните си резултати.

 

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Carmen.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!