Меню
Продукти

Мебели Carmen с подкрепа за турнира по художествена гимнастика “Левски Къп”

Турнирът по художествена гимнастика “Левски къп” се проведе за поредна година в София. Той се състоя в дните 1-3 септември и събра множество почитатели на спорта. Гости на състезанието бяха величия като Нешка Робева, Мария Гигова и Илиана Раева, а Невяна Владинова бе главен съдия.

Левски Къп 2023

Левски Къп 2023

За нас бе удоволствие да осигурим част от наградите. В рамките на събитието, което премина като истински празник, мебели Carmen изненада младите таланти с няколко детски стола и табуретки с форма на животни. С тези подаръци, мебели Carmen не само зарадваха децата, но и изразиха своята ангажираност към спорта и активното развитие на младите гимнастички. Поздравления за организаторите и всички участнички на събитието. 

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Carmen.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!