Меню
Продукти

Обзавеждането в хола влияе на комуникацията

Холът безспорно е ключово място в дома – място за почивка и комуникация със семейство, близки и приятели. Обзавеждането и цялостното оформление на интериора са от значение за комфорта и качеството на релаксацията. Пространството не трябва да се претоварва с мебели, предмети и ненужни вещи, за да може енергийният поток да протича плавно и естествено.

Изборът на холна гарнитура е свързан с броя на членовете на семейството и нуждите на всеки един да отпочива на място и по начин, който максимално го удовлетворява. Удобните мебели влияят ползотворно на атмосферата и настроението и създават предпоставка за ефективна релаксация и среда, предразполагаща към общуване.

Комфортът е подчинен на атмосферата в дома. Като убежище от стреса и напрежението, релаксът там е повече от задължителен. Не случайно все по-предпочитани и търсени са холови гарнитури с релакс механизми. Комплект HERMES в цвят графит например е изящен, удобен и същевременно функционален комплект, състоящ се от три модула – диван - тройка, диван - двойка и фотьойл, който доставя нужната класа и стил в интериора на съвременния дом. Диваните разполагат с по два релакс механизма, позволяващи на седящите да сменят позицията си и да се излягат удобно в хоризонтално положение. Релакс фотьойлът е снабден и с люлеещ механизъм, който с хармоничните си движения действа успокояващо и отпускащо за сетивата. Пухкавостта и мекотата на формите се дължи на разположена в облегалките и подлакътниците пенополиуретанова пяна, а допълнителни покет пружини в седалките предпазват от нежелано хлътване и деформации. Характерни за дамаската, използвана в изработката и на трите модула, са високото качество и устойчивостта на износване. Допирът до фината й повърхност провокира приятни усещания и асоциации за топлина и домашен уют.

Съвременните мебели за хол освен иновативен и модерен дизайн, притежават и различни полезни функции. Кожена холова гарнитура с релакс механизми BAR се състои от три части – диван - тройка, диван - двойка и люлеещ фотьойл. Местата за сядане са обогатени с разтегателни релакс механизми, които са самостоятелни и дават абсолютна свобода на седящите. Бар функцията при диван - двойка, представляваща бар шкаф с две поставки за чаши, разположени между седалките, е екстра, която ще ви улесни и ще накара вас и вашите гости, да се почувствате специални. Нежните полюшвания на фотьойла, от друга страна, ще зарадват не само по-малките членове от семейството, но и всички, които желаят за момент да се върнат към детските си години, изпълнени с безгрижие и игри. Съществено предимство на мебелите от естествена кожа е, че не ви ангажират със сложна поддръжка - качествените й характеристики гарантират ефективна експлоатация и запазване на безупречната визия за дълъг период от време.

Елегантно обогатяваща и одухотворяваща пространството е и холова гарнитура GEYA. Фиността на дамската впечатлява и пленява от първия допир, а мекият и топъл трюфелов нюанс непринудено стопля цялата атмосфера. Кафявият цвят внушава стабилност и сигурност, влияе положително на емоциите и стимулира разговорите и доброто настроение, помагайки ви да забравите ежедневните си грижи. Важно е да се чувствате спокойни, за да може да се отпуснете и заредите с нова живителна енергия, необходима ви за пълноценна комуникация. Релакс механизмите действат енергизиращо, като премахват натрупаното физическото и психическо напрежение. Активирането им е лесно и бързо и ви позволява да се настаните според индивидуалните си предпочитания и изисквания за комфорт. Специфичен за комплекта е диванът - тройка, който разполага с две седалки, които реално са по-широки от стандартните и предоставят повече място и свобода на седящите. Според големината на вашия хол и организацията на пространството може спокойно да комбинирате един, два или повече модула.

Мебели за дома и офиса Carmen се характеризират с висококачествени материали, прецизна изработка, внимание към детайлите, разнообразие от цветове и дизайн и несравнимо удобство.

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Carmen.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!