Меню
Продукти

Незаменимите нощни шкафчета

Практични, декоративни и удобни

Нощните шкафчета могат да изпълняват няколко функции едновременно. Те могат да служат както за поставяне на различни вещи върху тях и в тях, така и допринасят естетическата завършеност на цялостното обзавеждане. Благодарение на практичните чекмеджета пространството ще е подредено и чисто. Използвайте цялото си въображение и креативност, за да поставите различни предмети, сувенири, книги или най-важните ви вещи върху нощното шкафче. Предлагаме на вашето внимание няколко оригинални идеи, свързани с аранжирането на нощното шкафче.

1. На една ръка разстояние

Поставете нощното шкафче плътно до вашата спалня. По този начин ще завършите цялостната визия на спалното обзавеждане и ще си осигурите бърз и лесен достъп до нещата, които са ви необходими. Съвременният интериорен дизайн позволява да аранжирате нощното шкафче по собствена преценка, но класическите тенденции в обзавеждането препоръчват да го разположите непосредствено до спалнята.

 


2. Нежно осветление

Ако сте любител на книгите и четенето, ви препоръчваме да поставите върху шкафчето нощна лампа, която да подхожда в стилово и цветово отношение на спалното обзавеждане. Изберете сами осветлението според собствените си потребности и изисквания. Добре е да съобразите големината на лампата с големината на шкафчето, така че съчетанието да изглежда добре. При избора на нощна лампа имайте предвид площта на шкафчето и дали ще поставяте други вещи на него. Разположете лампата така, че да е в безопасност при преминаване покрай нея.

 


3. В синхрон с времето

Ако желаете да сте в синхрон с астрономичното време във всеки един момент, можете да поставите часовник, будилник или аларма върху нощното шкафче.

 


4. Бърз достъп до телефона

Ако сте човек, който използва често мобилните телекомуникационни връзки, то нощното шкафче ще се превърне в най-удобното място за вашия телефон. Вече няма да ви се налага да търсите мобилния си телефон с часове, защото той ще си има определено място. За още по-голямо удобство ви препоръчваме да държите зарядното в чекмеджетата или на самото нощно шкафче.

 


5. Декорирайте пространството

Това е идеалният начин да персонализирате пространството в спалнята. Може да сложите няколко снимки в рамка, цветя или любими вещи. Около лампата може да разположите любими снимки, които да ви напомнят във всеки миг прекрасните моменти от живота Ви. Поставете любимата си ваза със свежи цветя или сувенири от любими места и хора. Влезте в ролята на твореца в собственото ви пространство и излезте от нормите и правилата. Използвайте цялата си креативност, за да превърнете спалнята си в удобно, хармонично и спокойно място, в което позитивните емоции витаят във въздуха.

 


6. Място за най-необходимите вещи

Аранжирайте мястото върху шкафчето, така че да можете да разположите най-често използваните предмети като книга, тефтер и химикал, дистанционно, очила за четене, чаша с вода.

7. Ред за най-важните предмети

Препоръчваме ви да определите едно чекмедже за най-важните ви предмети като портфейл, ключове или други дребни вещи, които използвате ежедневно. Създавайки си навика да ги подреждате в определеното за целта място, ще ви спести време и енергия и ще знаете във всеки един момент къде са най-важните ви вещи.

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Carmen.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!